xa22

Du er i gang med en fed serie, som du slet ikke kan golde op med at se. Du skal på ferie, og du kan allerede nu se, at du ikke når at blive færdig inden. Du ved også inderst inde, at det både er dyrt og ikke særligt godt for miljøet at streame meget. Men der findes en løsning, hvor du kan tage dine film og serier med på din ferie.

Streaming på ferien

Det er altid vildt fedt at skulle på ferie i udlandet, om så turen går til Tenerife, Norge eller Prag. Men nogle gange vil det bare være fedt, hvis ferien blev tilpasset, så du kan nå at se din serie færdig. Du ved nemlig endnu ikke, om du vil få mulighed for at se noget på selve ferien. Men faktisk er de fleste streamingtjenester mulige at medbringe på ferien. Og endda med danske undertekster og dansk indhold så længe du stadig befinder dig i EU. Det bliver helt som den danske udgave, hvor der er dansk tale på børneprogrammerne og danske undertekster på din ynglings-serie på Viaplay.

De fleste streamingtjenester kan du benytte i udlandet på rejser helt op til 30 dage. Så bliv endelig ikke bange for at du ikke kan benytte din streamingtjeneste på din 2 ugers ferie i Tjekkiet.

Det er også en mulighed, at du henter din serie og nogle film inden du tager af sted. De fleste streamingtjenester kan benyttes offline, hvilket også hjælper til med at holde dataregningen nede. Du kan for eksempel nemt downloade indhold fra streamingtjenesten Viaplay, som er Skandinaviens streamingtjeneste – her kan du læse mere om Viaplay.

ipad

Husk at opleve

Selvom der er enighed om, at det er vildt fedt at kunne medbringe sin streamingtjeneste med den fede serie, så er det alligevel bedre at holde det til de dovne dage eller om aftenen. Du er jo på ferie, så medmindre hele ferien skal gå med afslapning ved poolen, mens du ser serie på din tablet, kan det være en god ide at komme ud og opleve noget. Det er jo ikke hverdag, man kommer af sted til et nyt land.

Der er uden tvivl altid et eller andet spændende at opleve, der hvor du er på ferie. Du behøver ikke engang at bruge hele dagen på det, der er sikkert også noget at se lige i nærheden af, hvor du bor på hotel. Og bor du for eksempel i Tjekkiets hovedstad Prag, er du garanteret en masse oplevelser, også nogle lige rundt om hjørnet.

Ferie i Prag

Prag er som sagt hovedstaden i Tjekkiet og den største by. Det ligger ikke langt fra Danmark, og er ikke det dyreste sted at holde ferie. Prag er altså en god mulighed for en ferie, hvor du nemt kan komme ud at opleve en storby, se nogle seværdigheder og spise noget lækkert mad.

Der er mange muligheder i Prag, som indebærer at du ikke ender med at sidde med din serie hele dagen. Ferie kan også handle om andet en total afslapning med drinks, serier og liggestole ved poolen. Nogle gange er det også lækkert at opleve noget nyt, se noget man aldrig har set før og smage anderledes mad. Eller bare gå rundt og nyde at man har den her mulighed for at opleve noget andet end kedelige grå Danmark.

Så selvom der er enighed om, at Netflix og Viaplay er vildt fedt at have med på ferien, så er det også vigtigt at nyde ferien, og opleve det sted du er.