xa22

Nu er sommeren snart ved at være over os, og det betyder sol, svømning og en hel masse solcreme. Og det er godt for børnene at komme ud at boltre sig i vandet sammen med deres forældre!

Men det kræver også noget planlægning, hvis alle parter inkluderede, skal være tilfredse med det. Alt for ofte, så ender nogen med at blive solbrændt, eller også er der ikke noget at lave, eller måske er det bare ikke det, som børnene forventede.

Heldigvis er der nogle ting, som du kan få fat i, der gør hele denne proces lidt lettere. Hvilke er det? Det kan du se ved at læse videre.

badning

Husk et badedyr til ungerne

Hvis I skal ud at svømme i jeres egen pool, så er der ét tip, som simpelthen garanterer, at børnene har noget at lave – tag et stort badedyr, pust det op, og smid det i vandet.

”Stort” er selvfølgelig et relativt ord, men her snakker vi altså badedyr, som kan pustes op til en størrelse, hvor de rent faktisk kan have flere mennesker på sig, på én gang.

For børn er dette super godt, for her kan de nemlig komme til at lege sammen på en anden måde. Samtidig er der også mulighed for, at de måske bare kan lægge og dase på badedyret. Dette giver flere muligheder end bare at svømme rundt, fordi for mange børn vil dette hurtigt føles indholdsløst.

Undgå de solskoldede unger med uv badetøj

Der er få ting, som er værre end et solskoldet barn. For når man som barn bliver solbrændt, så kan man ikke lave meget andet, smerten er stor, og man kan ikke få lov til at lege med vennerne eller familien ude i solen.

At undgå dette scenarie er for mange forældre guld værd. Derfor er det en god idé at investere i uv badetøj til børn!

Uv badetøj til børn skærmer fra solen bedre end normalt badetøj vil. Dette er fordi, at meget af tøjet beskytter svarende til solcreme med faktor 50, mens normalt badetøj beskytter svarende til faktor 10 eller faktor 15.

Og med uv badetøj, så kan dit barn være komfortabelt udenfor, uden at det kommer til at resultere i en solbrændt krop. Selvfølgelig må man ikke glemme solcremen, men dette kan være et super godt supplement.

pool

Spil i poolen giver ekstra sjov

Nogle børn skal ikke mere end ned i vandet, og så har de det sjovt. For andre skal der alligevel lidt mere til end som så.

Til de sidste, så kan det være super smart at have nogle spil klar, som de kan spille i poolen. Det kan være nogle ketsjere og en bold, som kan klare vand, det kan være ringe, som man skal dykke efter for at få point eller det kan være små mål, som kan stilles i hver sin ende med en bold til.

Med sådanne spil, så kan du nemlig få alle ungerne involverede – også dem, som normalt ville være lidt ligeglade!