xa22

Trænger du til at slappe af? Måske arbejdet har været ekstra hårdt på det sidste – eller også trænger du bare til at opleve noget, der ikke lige er at finde i baghaven i Danmark. Der er heldigvis masser af muligheder, og det handler bare om at I får specificeret, hvad det egentlig er, I kigger efter. Er der for eksempel tale om charterrejser til Tjekkiet, Cypern eller Mallorca, eller vil I hellere kigge på et lækkert hotel i Prag og få en storbyferie ud af det?

I kan finde alverdens charterrejser – inklusiv rejser til Tjekkiet og Prag – her: https://www.spies.dk/rejser/charterrejser. Her vil I også kunne få et indblik i de mange rejsedestinationer, I måske ikke før har overvejet, og I vil kunne se, hvad der er af muligheder. For nogle handler det om, at man skal lave mindst muligt, mens man er på ferie – så længe der er en pool og mulighed for god mad og noget sol, så er behovene egentlig dækket.

Kombiner afslapning med storby

Hvis I ikke helt kan beslutte jer for, om I er mest til sol og strand eller storby og travlhed, så kan I jo også overveje at kombinere de to ting – der er ingen, der siger, at det ene udelukker det andet. Det kunne for eksempel gøres således, at I starter med nogle dage i en badeby, hvor I kan få det skud af d-vitamin fra solen, I har brug for, hvorefter I bruger nogle dage i en hovedstad eller anden storby og får nogle helt andre oplevelser.

Ved at benytte sig af et rejsebureau, vil I typisk kunne få gode råd med på vejen til oplevelser, I kan udforske yderligere, ligesom I kan få stort set alt arrangeret på forhånd, hvis det er det, I ønsker. I kan for eksempel overveje, om I kunne tænke jer en lokal guide til de store oplevelser.