Sådan startede Prague-hotels.dk

Velkommen til en fantastisk turistblog startet af en ivrig og hjælpsom kvinde, som har arbejdet i rejsebranchen i mange år.

  • Hvor ligger Prag?
  • Hvad kan man se i Prag?
  • Hvor skal man bo i Prag?
  • Er det billigst i Prag?

Disse og mange flere spørgsmål får jeg som herboende tjekke rigtig mange af. Derfor lavede jeg for nogle år siden denne blog.

Jeg bruger både min viden fra mine år som beboer i den vidunderlige by samt mine mange års erfaring i rejse- og turistbranchen til at indhente tilbud og gode ideer til dig.

 

Du finder en masse fede guides til min ynglings by Prag. Jeg deler også gavmildt ud af tips og info om at flyve til Prag, om vejret i Prag og om hoteller.

Jeg poster også afbudsrejser, for du kan med en afbudsrejse komme virkelig billigt på storbyferie.

 

Kort sagt: Skal du tilbringe en dejlig ferie i Prag – eller måske har du bare nogle timer fri under en forretningsophold – så følg med her.

 

Hvorfor rejse til Prag, spørger du måske?

 

Uh, hvor lang tid har du til at høre svaret? Min første indskydelse er, at du ikke har levet, før du har siddet i forårssolen i Prag og set på de smukke bygninger og sludret med de dejlige mennesker over en skøn, kold tjekkisk øl.

 

For det bedste ved Prag er menneskerne og stemningen. Det er en storbyferie både for børn og voksne, for tjekkerne er meget børnevenlige.

 

Jeg har rejst meget i Europa og kender alt til billige rejser, tilbud på flybilletter og rabatter på hoteller. En anden by, jeg virkelig holder af, er Athen. Venedig er også pragtfuld.

 

Men intet slår min fødeby Prag. Næste gang du skal vælge destination, så vælg Prag!

 

U

Vi har fundet de bedste tilbud og rejsetips til rejser til Prag.

Alle rejsetips er nøje udvalgt og kun de bedste rejsetips rammer bloggen.

Vi giver dig de oplysninger du har brug for, således du selv kan afveje, hvad det rigtige valg er på din næste rejse til Prag.