xa22

Trænger du efterhånden til en pause fra hverdagens stress og jag? Er det så ikke på tide med en lille ferie, eller måske blot en forlænget weekend? Europa byder på skønne storbyer, der alle ligger overskueligt langt væk i transporttid. Prag er en perfekt by, ligegyldigt om du tager vennerne eller kæresten med. Du kan også opleve den på egen hånd. Der er dog ingen rejser, der er helt billige, og vil du gerne nyde den ypperste luksus, kræver det at have sparet godt op i forvejen.

Penge og lommeregner

Optag et kviklån

Er man et spontant menneske, og kan det knibe lidt med at få sparet op, er der stadig mulighed for at komme afsted. Det er nemlig muligt at tage et kviklån. Et kviklån er en hurtig måde at få penge på. Ansøgningen kan gøres online og kræver ikke meget mere end et par klik. De fleste får svar allerede 10-15 minutter efter, men det kommer naturligvis an på udbyderen. 

Vigtigt at huske på, når man tager et kviklån, er dog at de også skal betales hurtigt tilbage. Med de helt små lån kan det være, der allerede skal betales tilbage på 30 dage. Ligegyldigt hvilket slags lån, man vælger at tage, er det rigtig vigtigt at læse betingelserne igennem og ikke mindst sætte sig ind i dem. Det giver dig et bedre overblik over din egen økonomi, og kan potentielt hjælpe dig til ikke at falde i nogen fælde. 

Marked i Prag

Gå ikke på kompromis med luksus

Efteråret byder på mange hårde uger i streg på jobbet, og det kan virkelig slide en ned. Derfor bør du heller ikke gå på kompromis med selvforkælelse og luksus, hvis du vælger at tage på en forlænget weekendtur. Prag har masser af muligheder for luksus, og er der én ting, du ikke skal gå på kompromis med, så er det maden. Prag byder på et væld af fantastiske spisesteder. Alt for mange til, at du kan nå at komme igennem dem på en weekend. Der er mulighed for god tjekkisk mad, der primært er gryderetter, men der findes også masser af steder med alt godt fra det mexicanske køkken, italiensk mad og ikke mindst sushi. Er du dog vild med selv at lave mad, er der også mulighed for at gå på en masse af de spændende markeder og købe nogle gode, lækre råvarer. En tur til Prag vil helt sikkert gavne dine smagsløg.