xa22

Prag har efterhånden klatret sig højt op på listen som en af ​​de mest populære rejsedestinationer i Europa. Hvert år kommer millioner af turister fra alle hjørner af kloden til den tjekkiske hovedstad for at lade sig forundre over de gotiske katedraler, vandre gennem byens middelalderlige gader og gå tabt under de himmelske spir. Dog kommer mange af de besøgende også efter en anden ting: Specialøl.

Elsker du specialøl?
Hvis du elsker specialøl og gerne vil prøve en masse forskellige og spændende af slagsen, så vil en tur til Prag i øllets tegn være lige noget for dig. I Prag er der mange lækre barer, der har specialiseret sig i lige netop specialøl. Prag er en smuk og historiefyldt by, og du vil på ingen måde kede dig. Brug dagen på at se dig omkring i Prag og giv benene et hvil og skål med din rejsemakker på en af de spændende barer sidst på dagen.

prag

Et besøg på ølmuseet er uundgåeligt

Den Tjekkiske Republik er hjemsted for hundredvis af små bryggerier, hvoraf de fleste har brygget øl flere i generationer. Du må ikke gå glip af et fantastisk besøg på Ølmuseet. Der kan du lære om historien og alle hemmelighederne bag fremstilling af den tjekkisk øl. Ølmuseet er beliggende i hjertet af den gamle bydel af Prag. Undervejs på din tur vil du finde flere hundreder af historiske artefakter og også videopræsentationer omkring øllets historie. En vigtig del af dit besøg er uundgåeligt en ølsmagning bestående af 4 forskellige øl. Sidst men ikke mindst får du også en ølflaske, som du kan fylde op og lave din egen etikette til.

 

Lån penge hurtigt, hvis der sker noget uventet på din rejse

Hvis du løber tør for penge, eller får du en uventet udgift kan det være svært at se sig frem til en hurtig løsning. Forstil dig, at du misser din afgang med flyveren hjem og har brugt alle dine penge på ferien, ja så er der langt hjem til Danmark. Lån hurtige penge  og undgå de store bekymringer, der kan opstå.