xa22

Alle børn elsker julen, derfor bør de også få en jul som er så god som mulig. De bruger hele året til at se frem til denne ene aften. For mange børn betyder julen lidt mere end deres fødselsdag, fordi julen også handler om fællesskab og traditioner. Du lægger måske ikke mærke til, hvor meget dit barn nyder jeres families traditioner, om det så er julebag, julekalender eller noget helt tredje. 

to børn laver julesmåkager

Gør hele december til noget specielt 

Julen handler ikke kun om den 24. december men også alle dagene optil. Årets julekalender er nok den serie som bliver set af flest i Danmark inklusive dig og dit barn. Selvom julekalenderen er en tradition, betyder det ikke, at den hvert år er god. Der er mange som foretrækker en af de gamle julekalendere, fordi de har en følelse af nostalgi. Du kan give dit barn lidt ekstra juleglæde ved at vise dem nogle af de bedste julekalendere, som de måske ikke har set endnu. En af de helt store er bamses julerejse, der taler til alle børn og barnlige sjæle. Du kan læse om bamses julerejse og mange andre julekalendere her

Noget af det som også gør december til noget helt specielt, er traditionerne. Du har nok en hel masse traditioner, som du har haft lige siden, at du var helt lille. Selvom der allerede findes traditioner i jeres hjem, betyder det ikke, at der ikke er plads til at lave nye. I kan gøre julen til noget helt specielt ved at lave nye traditioner med jeres barn, som de så vil tage videre til deres børn i fremtiden. 

juletræ og gaver

Giv dem en gave som bliver ved med at give

Det er ingen hemmelighed, at julen er centreret omkring juleaften. Det som dit barn nok glæder sig allermest til, er gaverne. Dit barn vil uden tvivl være taknemmelig for alle gaver, som de får, men nogle gaver vil de huske resten af livet. Måske føler du, at dit barn er moden eller måske er nået en alder, hvor de er klar til at have en del ansvar. Måske arbejder du sent tit og føler, at dit barn mangler nogen til at være der, når de kommer hjem fra skole. Selvom det er en stor ting, kan en hund være noget af det, som kan forme dit barn mest til at blive en ansvarlig voksen. Hvis du vælger at give dit barn en hund, vil de aldrig glemme den aften, hvor de fik deres nye bedste ven.