xa22

Findes der noget værre, end hvis du endelig er ankommet til din rejsedestination, og så bliver du akut ramt af tandpine? Lad ikke en uønsket og uforudsigelig tandpine ødelægge drømmeferien til Prag.

udsigt i Prag

Forbered dig til Prag-turen

Det er skønt at rejse, især hvis man har gået rundt og længtes efter at komme ud og få luft under vingerne. Prag er en fantastisk by at besøge, fordi den har lidt til alle feriebehovene. Der er de smukke historiske bygninger og borge, som du kan besøge, og hvor du i sandhed kan mærke historiens vingesus. Du kan finde billig og lækker mad fra hele verden på byens utallige restauranter, og sidst, men ikke mindst, et farverigt og levende festliv. 

Hver nat vågner masser af barer og diskoteker op, og byen får en helt ny kulør. 

Skal du til Prag for netop at feste – og måske møde nogle attraktive folk – er det vigtigt, at du føler dig smuk og har gjort noget ud af dig selv. Se mere her om hvor du kan få de flotteste fillers i hele København, og så er du klar til en tur til Prag fra top til tå, læberne inkluderet. 

undersøgelse

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og du kort tid inden din afrejse får tandproblemer, er der heldigvis en løsning, så du ikke skal gå rundt hele ferien med tandpine. 

Klik her for at læse mere om akutte tandlægetider. Hos mange tandlæger skal man vente flere uger på, at de har tid til at tilse en, men der findes heldigvis klinikker, der har akut tider, så man kan få fixet hvad end der skal fixes, inden man rejser til eksempelvis Prag. 

Det ville være sådan en skam, hvis du skulle gå rundt på sightseeing i Prags smukke, finurlige gader og ikke være i stand til at tænke på andet, end hvor ondt du har i tanden, hvor der måske er kommet et hul. 

Ferier skal nydes, ikke fyldes med unødvendig smerte på grund af en knækket tand eller noget i den stil.