xa22

Så har I fundet den helt rette artikel. En tur med kolleger er altid et godt initiativ, og en tur til Prag er lige så god. Det er en by som har mange ting at byde på, hvilket kan gøre det hele lidt uoverskueligt. Denne artikel vil forsøge at hjælpe lidt med de vigtigste pointer, så jeres tur bliver uforglemmelig – så bare se med lige her!

Ølglas på bord

De vigtige ting at huske

De fleste seværdigheder er inden for gåafstand, så husk et par gode vandresko. Ligeledes er Prag også kendt for mange lommetyve, så vær opmærksom når I er ude og vandre.

En anden vigtig ting, som kan pifte turen op, er at Prag er kendt for at sælge utrolig billig øl. Faktisk er Prag en af de mest øldrikkende byer i verden, så der er rig mulighed for at nyde forskellige øl. Hertil kan det også nævnes at øl i Prag er billigere end vand på mange restauranter, hvilket også er en god pointe for at prøve lidt fra de lokale bryggerier.

De uundværlige seværdigheder

Der findes mange smukke steder i Prag, men ét af de flotteste steder, som nok heller ikke kan undgås på grund af sin placering, er den historiske Karlsbro i centrum af Prag. Broen samler vest- og østsiden af byen, med Vltava floden i midten. Ikke langt derfra finder I Staré Město, også kaldet Den Gamle By, som kan dateres helt tilbage til 1230. Prag emmer af historie, og disse steder er bestemt et besøg værd.

Fire personer med kasket

Prikken over i’et på jeres tur

Som det allersidste punkt på turen, kan I jo overveje at få trykt firmalogoet på en hat, en trøje eller noget tredje. Det kunne betragtes som firmagaver fra chefen til medarbejderne, og der er flere årsager til, at det er en god investering.

Det er en oplagt mulighed for at brande virksomheden uden for Danmark, men det er på samme tid også en mulighed for at styrke fællesskabet blandt kollegerne. Det er lidt den samme idé som unge gymnasieklasser benytter sig af, og det er derfor også en god måde at finde hinanden igen i en storby som Prag.