xa22

Ferier er noget som de fleste af os elsker, og det er altid en oplevelse for livet uanset, hvor man er. Det at tage på ferie, er ligesom at komme lidt væk fra hverdagen, og derfor er det ofte, at vi elsker at tænke tilbage på alle de gode ferier vi har været på. For virkelig at kunne huske din ferie, så skal du tage en masse billeder.

smuk udsigt fra ferie

Et billede siger mere end 1000 ord

Det er altid dejligt at se tilbage på de gode oplevelser, og det kan man ikke rigtig helt, hvis ikke man har nogle flotte billeder, med billeder kan du også dele minderne med andre. Så skal du på ferie, måske til Prag, så glem ikke at tage noget med, der kan tage billeder. Du kan sagtens bruge din mobil, men et kamera er også en god ide. Når du så kommer hjem, kan du lægge billederne op på computeren, hvis ikke den er totalt fyldt. Ellers tag et kig på Avast Cleanup, som kan give plads til en masse ferie billeder på din pc.

Når du så er på ferie, er det selvfølgelig vigtigt, at du rent faktisk husker at få taget en masse billeder. Både af der hvor i bor, der hvor i spiser, og selvfølgelig ved alle de forskellige attraktioner i ser. Det sværeste er egentlig at huske at tage billeder. Men jo mere du i starten får en vane med at tage et billede, hver gang du eller I ser noget sjovt, sejt, spændende eller smukt, så bliver det nemmere at huske.

Pakning til ferie med kamera

Gem dem altid et sikkert sted

Når du er kommet hjem og skal gemme alle de nye flotte billeder, så kan du gøre det på flere måder. Det er nemlig aldrig en god ide at gemme alle billederne på f.eks. mobilen, da en mobil nemt kan gå i stykker og miste alle billederne på en gang. Så det er en god ide at lægge dem flere steder hen, eller ligge det ind på en app, som skyen, hvor du altid vil kunne finde dem fra både pc og mobil.

Du kan også vælge at printe hvert billede ud, og så sætte alle billederne i en billedbog, ligesom man gjorde i de gode gamle dage. Det er også lidt mere hyggeligt at kigge igennem sådan en billedbog. Du kan så både have billederne fysisk men også gemt på din pc, så du ved med sikkerhed, du kan printe et nyt billede, hvis der skulle ske noget med et. Så kan du også hænge billederne op, og vise din fantastiske rejse til Prag eller nogle af de mange andre lande i verden.