xa22

Hvis du godt kan lide at spille videospil, så kunne det være en stor ambition for dig at blive professionel indenfor det. Det at være en professionel vil sige, at man kan leve af det. 

Så det handler om at kunne tjene penge på at spille videospil, og det kan man, hvis man f.eks. streamer på Twitch. Der er også andre måder at tjene penge på at spille videospil, og disse omfatter at vinde turneringer og mesterskaber indenfor spillet.         

vanlife

Det giver mulighed for at bo hvor du vil

Som professionel gamer kræver det, kun dit gaming-udstyr og en internetforbindelse. Dette kan man tage med rundt, så derfor kan man bo, hvor man vil som professionel gamer. 

Det kan derfor være en meget attraktiv livsstil at være professionel gamer. Det er jo fedt at være uafhængig af en lokation, fordi så kan man rejse rundt, hvor man vil og opleve verden. Det kan du gøre ved at tage rundt til forskellige hoteller eller have et mobilt hjem. 

Det mobile hjem kunne være et telt, hvis du godt kan lide at vandre, eller en van, hvis du foretrækker et køretøj. Et mobilt hjem er ikke lige så luksuriøst som et hotel, men det giver rig mulighed for at opleve verden. Det er efterstræbelsesværdigt at gøre. 

Med en karriere som professionel gamer, samtidig med at du rejser verden rundt, er alt din tid brugt på noget du elsker at lave. Enten er d ude og opleve verden, eller så spiller du det spil som du elsker at spille allermest. Det behøver heller ikke være en ensom livsstil, fordi man kan tage sine holdkammerater, fra esportsholdet, med på rejsen, så man ikke er alene om at rejse verden rundt. 

    hotel

Hvad der skal til

Denne livsstil kræver, at du er meget engageret og motiveret til at blive så god til en esport, at du kan leve af det. 

Ud over en høj motivation, kræver det selvfølgelig også, at du lægger mange timer i spillet er god til det. Der er sjældent nogen, der kan nøjes med at være meget gode til at spille og stadig tjene penge på det. At være verdensklasse til at spille er en kombination af talent og hårdt arbejde. 

Dette hårde arbejde er de timer du ligger i spillet. Den tid behøver ikke at være hård, fordi du laver hvad du elsker. Hvis du også følger esportportal, bliver det både en sjovere og nemmere rejse.

De konkrete trin på rejsen til at blive en professionel gamer er, at du først finder dig et spil, som du synes er sjovt og er nogenlunde god til. Dernæst skal du undersøge, hvad de bedste spillere gør anderledes end de almindelige spillere. Til sidst er det bare at lægge timerne i det, hvor du gør som de bedste i spillet, for konstant at blive bedre. 

Med denne strategi skal du nok kunne blive verdens klasse indenfor en esport og have mulighed for en livsstil, som er lokalitetsuafhængig. Især hvis du meget gerne vil det, så skal det nok lykkedes på.