xa22

Når man er kommet hjem efter en ferie, så er der næsten ikke noget bedre end at dele sine oplevelser med venner og familie. 

Læs med her hvis du vil vide, hvorfor og hvordan du skal holde en fest for dine nærmeste med tjekkisk tema efter du har været på ferie i Prag.

Bygninger i Prag

Bring kulturen med til Danmark

Prag er en fantastisk by, der byder på mange muligheder i dejligt vejr. Der er en masse arkitektur og gastronomiske oplevelser, som du kan fortælle om til dine venner ved festen. Du kan tilmed også servere noget tjekkisk mad, for at gøre festen endnu mere tro mod temaet.

På den måde får du bragt den tjekkiske kultur til Danmark, og sørger dermed også for, at du holder en fest som er udover det sædvanelige. 

Dine gæster vil elske sådan en hyggelig komsammen, hvor der både er mulighed for at feste og have det sjovt, men også mulighed for at lære om en ny og spændende by. 

lækre drinks

Gin gør din fest classy

Ingen fest uden lækre drinks! Ginbutikken.dk har lækker gin i store mængder. Så kan du servere alt lige fra gin-lemon til en klassisk gin og tonic. Så er der noget for enhver smag. Du kan evt. have et bord stående med en masse gin på, så ser det også meget æstetisk ud.

Naturligvis er der mange muligheder hos ginbutikken.dk, men det er da heller ikke nogen hemmelighed, at du kan medbringe en gin fra Prag, for at gøre temaet ekstra autentisk.