xa22

Mange kan være nervøse for at rejse med børn generelt. Der kan være spekulationer omkring besværligheder, aktivering, udfoldelse m.m. Ofte kan det dog være meget nemmere at rejse med en baby end man lige går og forestiller sig. Rejse til Prag er en optimal destination grundet rejselængden, især hvis man forbereder sig med de rette aktiviteter. Der er ligeledes meget at se og opleve i Prag når man har baby med på armen. Læs meget mere om dette nedenfor. 

Bybillede oppe fra

Kort rejsetid gør destinationen optimal

En flyrejse til Prag tager ikke længere end ca. en time og tyve minutter. Den korte rejsetid gør det overskueligt for det fleste at komme afsted. Mange er nervøse for selve flyvetiden i forhold til gråd, bleskift, aktivering m.m. Men lidt over en time kan de fleste overskue. Det er med til at gøre at langt de fleste ser Prag som en optimal destination til rejser med en baby. 

Aktivér baby undervejs 

Det er vigtigt at aktivere baby undervejs på selve rejsen, for udnyttelse af tiden samt for at stimulere baby på bedst mulig vis. Du kan medbringe legetøj eller du kan bruge teknikker og metoder kendt fra babyrytmik. Dette også afhængig af alder på baby. Der er stor forskel på hvad en baby på 2 måneder har brug for, og hvad en baby på 8 måneder har brug for. Det kan være en fordel at deltage i babyrytmik med den lille inden afrejse for tips og ideer. Meld dig til lokalt og centralt fx babyrytmik Frederiksberg eller lignende. Søg efter steder online der er nemt tilgængelige. 

Arkitektur i Prag

Masser at se og opleve med baby 

I Prag er der masser af muligheder for at se og opleve en masse selvom man har baby med. Prag er kendt for deres gamle flotte arkitektur, som nemt kan opleves ude mens man går med barnevognen. Ligeledes er langt de fleste museer, restauranter m.m. tilgængelige for børnefamilier både med barnevogn og klapvogn. Der er derfor rig mulighed for at se og opleve alle de ting du også ville opleve såfremt du besøge Prag uden en baby. At have en baby med på rejsen behøver derfor ikke sætte begrænsninger og man kan stadig komme væk på en rejse som de fleste kan opleve.