xa22

Der er mange, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af den fest, som der snart oprinder med konfirmationerne. Det er nemlig for nogles vedkomne ved at være noget kedeligt og trivielt med de mange danske måder at holde fest på. Her mødes alle, der gives gaver, der spises, og så slutter festen. Det må da kunne gøres bedre tænker du? Især når der er tale om en så stor dag, som dit barn kun kommer til at opleve en gang i sit liv.

Udlandet

Inviter hele festen med på en weekendtur til Prag 

Og det kan det heldigvis. For hvad med at skære ned på antallet af gæster og invitere dem alle til en stor fest og en lille get-away i Prag. Her er det billigt at leve og være, og derfor er der store muligheder for en skøn fest, hvor der ikke mangler noget som helst. Og hvem vil ikke elske at komme lidt væk hjemmefra med de mennesker, som de holder mest at? Hvis det er noget, som du synes, der lyder interessant, så bør du dog holde øje med nyhederne.

Hold øje med nyhederne i forhold til for eksempel vejret

Der sker ting og sager rundt omkring i verden lige nu, og derfor er det vigtigt at være vågen, når man skal til udlandet. Det er både, når det kommer til den fare, som der pludselig kan opstå, men også når det kommer til vejret. Og lige præcis vejret kan have en indflydelse på, om jeres fest skal holdes inden for eller under den åbne himmel og med masser af lune stråler fra solen. Tag derfor et kig på en nyhedsside som nyheder24.dk, og vær altid opdateret.

Overblik

Der er mange ting, du skal have styr på i god tid inden festen

Hernæst skal du selvfølgelig have styr på selve festen og alt, hvad denne indebærer. Det kan være, at der skal laves noget underholdning, hvortil du heldigvis kan finde masser af inspiration online. Brug for eksempel denne tip en 13’er skabelon eller få en professionel til at skrive en god sang, der omhandler konfirmanden. Men sørg nu også for at være ude i god tid, når det kommer til både lokale, overnatning, mad, musik, lyd, lys, tøj, gaver, pynt, taler, sange og alt, hvad der nu ellers også skal være styr på. Der må påregnes at være lidt mere planlæggende arbejde, når festen skal holdes i Prag.