xa22

Vi har det altid ved hånden, uden vi egentlig lægger mærke til det. Uret er der trofast og altid med tiden, når vi har brug for den. Især når vi er ude og rejse. Man ved man altid kan stole på det og det vil altid være en trofast rejsemakker.

Verden er nemlig fuld af nye lande og byer, som man kan tage ud og udforske. Blandt andet kan du tage på eventyr i byen Prag. Prag byder nemlig på mange spændende og flotte seværdigheder. 

Læs her, hvordan kombinationen af det perfekte ur og en tur til Prag kan blive den perfekte rejse for dig.

Armbåndsur

Byturen med vennerne 

Det er fedt at komme ud og opleve bylivet i et nyt land. Der er mange nye steder og pubber man kan besøge, som kan gøre aftenen helt speciel. Prag er en utrolig smuk by, især om aftenen når alle lysene stråler hen over byen. 

Grunden til at det er smart ved at have et ur med i byen er, at man hurtigt kan blive lidt desorienteret og hurtigt miste fornemmelsen af tiden, når man har det sjovt med vennerne og har besøgt en eller flere klubber. Så er det rart at have uret på sig, så man kan få en ide af tiden og vide hvornår man skal nå den næste bus hjem, når byturen er ved at ende.

Den aktive ferie og opdagelsesrejsende 

Prag er perfekt at cykle eller gå lange ture rundt i, hvis man gerne vil have en lidt mere aktiv ferie. De smukke omgivelser inde i byen og naturen er en oplevelse i sig selv. Også til dig, der gerne vil ud opleve alle de ting, der er i Prag. Til den lille opdagelsesrejsende i dig som godt kan lide, ikke at have en plan og bare tage det et skridt af gangen. Pak en god madpakke, det gode humør og et kort så er du parat til at komme ud og opleve Prag. 

Igen er det en god ide at have dit trofaste ur på dig. På den måde kan du holde øje med, hvor langt tid du er gået eller cyklet og hvornår du skal til at holde en pause. Et godt ur med kompas i kan også hjælpe dig med at orientere dig rundt i de ukendte omgivelser.

Praha

Tag et Seiko ur med på rejsen

Grunden til at du skal tage et Seiko ur med dig på din næste rejse til Prag er, at du er sikker på et at få et holdbart ur med noget af den nyeste teknologi. Det er nemlig vigtigt at have et godt ur på dig når du tager afsted og her kan du være sikker på at Seiko kun tilbyder kvalitetsure. Seiko ure er i holdbare og nogle af urene har kompas, så du kan finde vej. Der er ure til både mænd og kvinder i alverdens design så du kan vælge det ur, der passer til dig.