xa22

Der er ikke noget federe end at booke en ferie med visheden om, at det snart er tid til at tage af sted. Men nogle gange snegler tiden mellem bookingen og afrejsedatoen sig bare afsted, og det kan være svært at vide, hvordan man skal få alt den tid til at gå. Du kan selvfølgelig vælge at streame serier i en måned, men der er altså også mere konstruktive ting, du kan tage dig til. Så hvis du lige har booket en skøn ferie til, for eksempel, Prag, og nu venter spændt på at komme afsted, så læs med her. Så kan du finde på noget at fordrive tiden med, imens du venter. 

Research_macbook

Research i bund

Når du alligevel går og glæder dig til at tage af sted, så kan du lige så godt bruge tiden konstruktivt og forberede dig på din ferie. Vi kender nok alle sammen det der med, at man gerne vil opleve så meget som muligt, når man rejser. Og det er en rigtig ærgerlige følelse, hvis ferien pludselig er slut, og du står og mangler at besøge flere steder, du gerne ville have set.

Derfor er det en rigtig god ide, at du sætter dig godt ind i din destinations tilbud, inden du tager afsted. Alle steder i verden har deres helt egen kultur og historie, så uanset hvor du skal hen, vil der altid være noget spændende at opleve. Det handler bare om at opsøge viden, så du ved lige præcis, hvad du gerne vil bruge tiden på.

Så imens du venter, kan du meget passende gå i gang med at søge internettet tyndt og få ny viden om din destination. Det behøver ikke altid at være relateret til turistattraktioner; det er bare superfedt at have en grundlæggende viden om stedet, du skal hen. Det gør, at du bedre kan forstå de ting, du ser, imens du er afsted. Samtidig gør det også, at du lettere får en god relation til de lokale, du møder, fordi du viser, at du er interesseret og respektfuld omkring deres identitet og hjemsted. Så bare frem med computeren og i gang med at læse!  

trae

Fordyb dig i naturen 

Mange af os tager på ferie for at opleve noget nyt og se noget andet. Det indebærer ofte at opleve spændende og flot natur, som ser anderledes ud, end den vi har herhjemme. Der er da også noget helt specielt ved at se endeløse bjerge, når man er vant til lille, flade Danmark. Men hvis du hungrer efter natur, så kan du faktisk godt bruge noget af ventetiden på at invitere naturen indenfor hjemme hos dig selv.

Hvis du har en have, som mest af alt består af en stor græsplæne, så kan du overveje at skabe lidt mere liv derude ved at plante træer. Det lyder måske besværligt og dyrt, men det er rent faktisk ingen af delene. Du kan få mange flotte træer, som er ganske rimelige i pris. Det behøver ikke at være en stor investering at skabe mere liv i haven. Samtidig er de fleste træer meget modstandsdygtige, så du skal egentlig bare grave et passende hul, sætte træet ned og huske at holde øje med det. Nogle gange skal det vandes lidt, men som regel klarer naturen det faktisk helt selv.