xa22

Der er bare ikke alle, som elsker storbyferier, og det er også helt i orden. Tjekket er godt nok kendt for sin fantastiske hovedstad, Prag, men landet byder også på utroligt mange andre skønne rejsedestinationer, som blot venter på at blive udforsket. Hvis du er til jagt i naturen, må du derfor ikke snyde dig selv for en jagtrejse til Tjekkiets grønne, bakkede landskaber.

Sikahjort

Dét kan du opleve

Bare book rejsen, og pak dit gevær! Du får mulighed for at prøve kræfter med nogle helt andre dyr end i Danmark, så der er masser af spændende oplevelser at se frem til. Samtidig er landskabet meget anderledes, så du kan virkelig komme op i højderne, modsat hvad du er vant til i flade Danmark. 

I Tjekkiet er der god mulighed for at jage sikahjorte, som er en smuk hjortetype, som er ganske udfordrende at jage. Der er ligeledes mulighed for muflonjagt, som er en type af vildfår med massive horn, som typisk lever i bjergene. Den er meget anderledes end normale tamfår, og er derfor spændende og svære at jage. Så hvis du leder efter udfordringer, som adskiller sig fra dem herhjemme, er det oplagt at kaste sig ud i den tjekkiske natur. Udover muflon og sika er der også en lang række fugle, som du naturligvis også kan prøve kræfter med, hvis det er dér, dine interesser ligger. 

Der findes mange selskaber i Tjekkiet og Danmark, som arrangerer jagtrejser, så der er god mulighed for at gøre det så nemt som muligt. Det kræver egentlig bare, at du finder et selskab, og så klarer de stort set resten for dig.

Tjekkisk natur