xa22

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste af os forbinder Paris med ’kærlighedens by’ med alt, hvad det indebærer – men det er langt fra den eneste mulighed du har for at invitere din elskede på en romantisk ferie. Hvorfor ikke tænke ud af boksen og finde en alternativ destination, der kan danne rammerne for jeres kærlighedsferie og skabe minder til fremtiden.

Prag er en ofte overset perle, der med sin charme og historie giver jer muligheden for at shoppe, snuse til historie og kultur og smage på det tjekkiske køkken. Der er med andre ord oplevelser for alle sanser, der kan danne rammerne for jeres fælles ferie og give jer indtryk, der kan huskes langt ind i fremtiden. 

Giv Prag som Valentines Day gave

Selv om Valentines Day fejringen er en relativt ny tradition herhjemme, så har vi været rigtig hurtige til at tage den til os. Det gælder primært nye par og måske udpræget dem, af dem yngre generation. Derfor er det også netop for dem – der måske endnu ikke har fået børn og stadig er studerende – at en rejse til Prag er en oplagt mulighed. 

Mangler du den oplagte gave til din mand, så kan du – hvis ikke er til rejser til Prag – søge inspiration på nettet, hvor der findes rigtig mange gode tips og ideer til den perfekte Valentines Day gave til ham. Det behøver ikke at være den helt lange og omfattende 14 dages tur til byen, der er også rig mulighed for at tage byen og stemningen helt ind på blot en forlænget weekend, så fortvivl ikke, hvos der ikke er flere uger at hive ud af kalenderen til en kærlighedstur for dig og din elskede.

Prag by om vinteren

Hvad kan du opleve i Prag?

Der er rigtig mange forskellige oplevelser at hente i byen og du kan derfor altid finde noget at lave, se, eller opleve, hvis du vælger at besøge den smukke, tjekkiske perle. Der er rigtig god mulighed for at shoppe både tøj og sko i byen, hvor de mange både nationale og internationale brands har butikker i byen, så du kan finde både det kendte og noget af det, der kendetegner byen og landet. 

Du kan også købe det smukke og kendte, tjekkiske krystal, der virkelig findes i overflod i byens mange flotte butikker. Hvis du ved, hvor du skal lede, kan du finde det i smukke, små og specialiserede butikker, hvor du finder både de klassiske og de mere alternative og sjældne figurer i det smukke, klare materiale. Vær dog påpasselig, når du pakker det ned, så du ikke ender med glasskår i kufferten, når du kommer hjem. 

Ud over shopping, er byen også et mekka af smukke, historiske oplevelser og bygningsværker, der skal opleves som en del af den historiske arv byen også har – og som er velbevaret og stadig synlig i dag. Der er blandt andet den ikoniske bro, der for rigtig mange er det, der kendetegner byen og giver den et romantisk og klassisk præg og udseende, der kalder på romantiske oplevelser.