xa22

Når man som par tager på ferie, er det for at skabe gode minder og opleve verden sammen. Men det er også en mulighed for at prøve ting, hjemmet og de vante omgivelser ikke altid lægger op til.

Læs med her for at lære om, hvordan du og din partner kan gøre jeres ferie lidt frækkere.

romantik

Genfind hinanden i andre omgivelser

Selvom jeres forhold går godt, så er det altid spændende at rejse ud og lære hinanden at kende på en anden måde. I kan udforske jeres egen og hinandens seksualitet i udlandet.

Ved at fjerne jer fra jeres vante omgivelser, gør I plads til at prøve noget nyt og gøre noget mere spontant. I er væk fra vaner og skikke, og det kan I udnytte med frække sager som en Nortie Helga Bundløs Blondie Catsuit eller legetøj, der medbringes i kufferten.

Uanset hvor I tager hen, så kan jeres tur blive meget mere sexet med lidt planlægning.

 hvile

Gør opholdet mere interessant

I kan sagtens holde jeres ferie, som det var planlagt – I kan tage ud og se seværdigheder, shoppe i fremmede butikker og nyde god mad med hinandens selskab. Sideløbende kan I bruge den tid, I vil, på at lære hinanden bedre at kende på den mest intime måde.

På jeres ferie behøver I ikke tænke på andre planer, nysgerrige naboer, telefoner eller spontane besøg. I kan fokusere på hinanden og dele en stund, der er helt jeres egen. I kan skabe helt særlige minder, som I kan genleve, når I kommer hjem.