xa22

Gider du ikke rigtig at bruge penge på at tage ned sydpå og holde ferie i år? Vil du hellere bare blive hjemme i vante omgivelser?

Det kan sagtens lade sig gøre at holde en god og afslappende ferie i hjemmet. Læs med her og se hvordan du kan gøre netop det.

Sov længe

Søvn. Det er noget vi ofte kommer til at forsømme i vores hverdag, når det føles som om der tusindvis af ting der skal laves hver dag. Derfor er din hjemme-ferie også det allerbedste tidspunkt at få indsamlet sin søvn på igen.

guitar

Du burde så absolut ikke gå i længere tid uden god søvn i din hverdag, da det hurtigt kan komme til at påvirke dig både fysisk og psykisk. Men nu hvor du endelig har lidt ferie, så er det en god ide at få sovet lidt igen og give din krop til at slappe af.

Hold dig fra arbejdet

Det kan godt være fristende lige at snuse lidt til sine mails og se, hvordan det egentlig står til på arbejdet. Hold dig fra denne fristelse.

Du er på ferie og bare fordi du holder ferien hjemmefra i år, så betyder det ikke, at du kan begynde at arbejde under din ferie.

Hvis der er noget arbejde du absolut skal have lavet, så se om du ikke kan få det samlet til én enkelt dag. Eller endnu bedre indenfor nogle bestemte timer på en enkelt dag.

På den måde kan du stadig slappe ordentligt af og nyde din ferie.

Vær kreativ

Vi har sjældent tid eller overskud i hverdagen til at lade kreativiteten flyde. Men det har du lige pludselig tid til i din hjemme-ferie.

Så find malerpenslerne frem eller køb en guitar fra nettet eller den lokale musikbutik.

Hvis der er en bestemt form for kreativ aktivitet du længe har ønsket dig at prøve kræfter, så er det det perfekte tidspunkt at gå i gang, når du er hjemme på ferie. For hvad skal du egentlig ellers gå og lave?

Hvis du er helt nybegynder indenfor den bestemte kreative aktivitet du har valgt, så kan du finde masse gode råd for begyndere på nettet.