xa22

Prag er et af danskernes absolut foretrukne rejsemål – en hyggelig billig by med masser af kultur og muligheder. Især vil vi fremhæve de gode hoteller og fantastiske madoplevelser.

Skøn søvn skaber sammen sammenhængende styrke til sjove ferieoplevelser

Selvom en ferie skal bestå af en masse sjov og dejlige oplevelser, er det også vigtigt at have et godt hotel med en god seng at sove i, så man har energi til alle de nye indtryk og oplevelser. Alle eksperter er enige i at man bør sove mellem 6 og 8 timer for at kunne få det optimale ud af den efterfølgende dag på arbejde og alle dagligdagens praktiske gøremål. På en ferie er det mindst lige så vigtigt. Så det kan være en idé med en elevationssenge test på hotelværelset.

Prag er fuld af gode billige hoteller, men for at få den bedste nattesøvn, vil vi anbefale dig at sove i en elevatorseng. Den giver allerhøjeste komfort da den kan justeres efter dine behov. Måske er du øm i kroppen efter en lang dags byvandring, måske skal du have tjekket dine mails hjemmefra, før du skal sove, og det kan sengen indstilles til. Ud fra højde og vægt kan man vælge den rette type seng, så nattesøvnen kan blive optimal. Læs mere her.

Du skylder dig selv den bedste nattesøvn for at få den bedste ferie i Prag med alle de oplevelser der bare ligger klar og venter på dig.

Et rygende must for alle madelskere

Som allerede nævnt er Prag en by der er lækker og billig at holde ferie i. Det gælder især kulinariske oplevelser og mad, der samtidig er god og meget nærende og dækker behovene for folk der er på farten hele dagen.

Traditionel tjekkisk mad er meget rig på kød, fisk og proteiner, og her vil vi især fremhæve varmrøget kød som noget man skal prøve i Tjekkiet og Prag. Kødet saltes i kombination med røg, der er et must for alle kødelskere og grilentusiaster. Uanset om det er fisk, svine- eller oksekød får det lækre gyldenbrune kød en kraftig røgsmag, som du vil huske længe efter – måske også så meget at du gerne vil kunne ryge dit eget kød derhjemme i fremtiden og mindes din dejlige ferie i Prag og skabe nye minder derhjemme med familie og venner. Denne type ovn er enkel og nem at betjene, så du kan bare kaste dig ud i dette eventyr.

Se mere her og så kan turen ellers gå til Prag med alt hvad du kunne ønske af mad, oplevelser og skøn kultur. Vi kan godt love dig at du vender hjem med oplevelser og lyst til mere.