xa22

Vi kender alle sammen, at det nogle gange godt kan være hverdagens pligter, som prioriteres højere end kvalitetstid med kæresten. Det sker ofte ubevidst, og I tænker helt sikkert ikke over det. Dog er det vigtigt at stoppe op engang imellem og nyde hinanden selskab uden tanker på vasketøj, indkøb og rengøring. 

Nogle gange kan det måske være en fordel at tage væk hjemmefra, fordi I så bliver tvunget til at slappe af. Det kan være en befrielse, fordi I ikke sidder i hjemmet og tænker, at græsset også trænger til at blive slået, eller at badet godt kunne trænge til at blive afkalket. 

Kærlighedsferie

Vær spontane i jeres beslutning

For at slippe kontrollen fra hverdagen fuldstændig, vil det være befriende at rejse spontant. Book en billig flybillet til Prag, og oplev de mange smukke og kulturelle seværdigheder, som der er at se. Tænk ikke over andet end, hvilken restaurant I skal besøge, eller hvilken kugle is du skal vælge næste gang. Vær sent oppe om aftenen, sov længe og flad ud på stranden er blot eksempler på, hvad rejsen kan bestå af. 

Der er ingen grund til planlægning inden, men tag det som det kommer, når I er landet i Prag. Det eneste, som skal bookes hjemmefra, er fly og hotel. Så har I nemlig sikret jer rejsen og overnatning. Alt andet kan I tage hen ad vejen. Det kan være I én dag gerne vil være kulturelle, men den næste dag hellere bare vil slappe af ved en pool eller strand. 

Kvinde

Man må godt snakke lidt om hverdagen på ferien

Ferien er både et pusterum fra pligterne derhjemme, men det er også en mulighed for at genoverveje jeres rutiner. Det kan nogle gange være svært at ændre adfærd, når I står i det, og derfor kan det være en god idé at snakke om hverdagen, når I er på ferie. I en vis mængde selvfølgelig, det er stadigvæk ferie jo. 

En af hverdagens pligter er indkøb, og det kan nogle gange godt fylde meget, hvis I handler ind hver dag. Derfor er det måske et punkt at tage op på ferien. Kan I handle ind færre gange om ugen? Skal I måske lave madplaner for ugen? Skal I skiftes til at handle ind? 

En mulighed for at gøre indkøbene lidt nemmere er at handle dagligvarer over internettet. Du kan læse meget mere omkring at handle online på Dagligvarernettet.dk. Her er der også mulighed for at få inspiration samt tips og tricks. Det ville give tid til andre ting som f.eks. kvalitetstid i hverdagen og ikke kun på ferien. Dermed ikke sagt, at man skal droppe ferien fremover, men det vil måske give et bedre sammenhold i hverdagen, når man har tid til at sætte sig ned og hygge lidt samt snakke sammen.