xa22

Er du så heldig at skulle på ferie i Prag? Prag er en utroligt smuk by i Tjekkiet, og denne by får derfor også mange turister hvert år. Men udover selvfølgelig at opleve den smukke by, kan det også være fedt, hvis der er lidt flere ting på programmet. Denne artikel indeholder gode ideer til, hvad du skal se og opleve, når du besøger denne smukke by. 

Sportsbar

Se sport på de forskellige caféer

Hvis du selv er helt vild med sport og elsker at følge med de sportsgrene, der er populære i forskellige lande, kan det være utroligt hyggeligt at tage på en sportsbar i Prag. Fodbold er først og fremmest en sportsgren, som tjekkerne er vilde med. De vandt EM som Tjekkoslovakiet i 1976, og dette årstal er for tjekkerne lige så vigtigt, som 1992 er for Danmark. Udover fodbold er ishockey også en populær sport i Tjekkiet. 

Hvis I derfor gerne vil opleve ægte tjekkisk sport, skal I bare tage på en sportsbar og opleve stemningen med de ægte fans. Hvis I er så heldige at opleve en landskamp, kan dette være utroligt fedt. Derudover kan det være sjovt at prøve at vinde lidt ekstra penge ved at smide et odds på et af holdene. Det vil kun være lækkert, hvis oddset gik, og man kunne bruge nogle ekstra penge på rejsen. Få gode råd odds på Oddstips.io

Oplev den gamle bydel

Når du besøger Prag, skal du selvfølgelig også opleve den gamle bydel, Staré Město. Her kan du blive inspireret af historiske bygninger og opleve den hyggelige stemning i de mange smalle gader. Dette er virkeligt et hyggeligt kvarter, og du kan derfor nemt få mange timer til at gå med at opleve byen. Her er der smukke kirker og det ældste torv i hele byen, og dette tager dig derfor tilbage til en gammel tid. Prag er generelt en by, som er præget af charme, og der er derfor også mange smukke til at se, hvis du bevæger dig udenfor den gamle bydel. Byen har derudover en flod som løber igennem, og der er derfor mange smukke og historiske broer. 

Se byen efter solen er gået ned

Byen, der er omgivet af vand, er også utroligt smuk, efter at solen er gået ned. Her kan man nemt blive betaget af de mange smukke lys, som byen er pyntet med. Derudover er der også mange turister at finde om aftenen, da de smukke broer helt sikkert skal opleves efter mørkets frembrud. Tag derfor ind til byen om aftenen og få noget lækkert at spise, man kan nemlig sagtens tage på sightseeing efter aftensmad. 

Stare Mesto

Lav en plan for jeres besøg

Derudover er det en utrolig god idé at lave en plan for jeres besøg. Der er så mange ting at opleve, og det vil derfor være synd, hvis i ikke nåede at opleve alt det, I godt kunne tænke jer. Med en lille plan for jeres tur, er I derfor sikker på, at I har sat tid af til det hele.