xa22

En ferie er mange ting. Den er sjov, den er udfordrende, den er fantastisk og den er uforglemmelig. Det gælder, hvad end ferien er en rygsækrejse til de mest fjerne egne, en uge ved en solbeskinnet kyst eller en weekend til en smuk storby som for eksempel Prag. Alt har sin egen charme og sine egne fordele.

Men udover alle de positive ting ved at tage væk fra hverdagen, så kan en ferie altså også være et praktisk hyr af helt andre dimensioner. Det er hårdt at lave ud af en rygsæk eller en kuffert. Det betyder, at man må gå på kompromis med nogle ting. Rent tøj og glatte skjorter er én af disse.

Mange glemmer tænderne under ferien

Tandpleje kan være en anden. For det kan være svært både at have en masse plejeprodukter med. Tager man for eksempel en forlænget weekend til Prag, så kan det være, at man kun har håndbagage med, eller kun har prioriteret en lille kuffert.

tandbørste

Så er der ikke plads til både den elektriske tandbørste, tandstikkerne, mellemrumsbørsten og mundskyllevæsken. Og det kan betyde, at man i den tid, rejsen varer, kan være nødt til at gå på kompromis med tandhygiejnen. Der er dog nogle smarte tiltag, man godt kan gøre på rejsen.

Tag bideskinnen med i tasken

Hvis man er typen, som har problemer med at skære tænder, så ved man, hvor irriterende dette kan være. Det kan give gener som søvnløshed, dårlige tænder, hovedpine og kæbespændinger. Dette er enormt irriterende, bestemt også på rejsen, hvor man endda kan holde rejsekammerater vågne med lyden af skærende tænder.

Heldigvis er det nemt at afhjælpe problemet med at skære tænder med en bidskinne, som man kan have på om natten. Denne skinne sidder på tænderne og forhindrer, at de hårde overflader kan glide mod hinanden. Sådan en skinne er enormt kompakt, og derfor nem at have med på ferien. Den kan købes på https://skinne.dk/.

Beskyt tandbørsten

Måske har mange en tandbørste, som de bruger, når de er på farten. Selvom de måske har en elektrisk derhjemme, så vejer den manuelle mindre og fylder langt mindre i tasken. Men tit bliver en tandbørste grisset, når man rejser med den. Derfor er dette et godt alternativ, når man rejser let.

Måske lægger man den direkte i tasken, eller også lægger man den på en håndvask i hotelværelset. Her bliver den udsat for mange skadelige bakterier, der kan give sygdomme i både mave og mund. Derfor er det en rigtig god idé at beskytte sin tandbørste med et etui. Et etui kan være i plastik, og det er nemt og kompakt at have i toilettasken.

bideskinne