xa22

Mange går rundt og elsker deres nuværende partner eller udkårne noget så afsindig højt. De vil ikke undvære netop denne partner eller opgive forholdet på trods af, at der er mangel på euforisk forelskelse og spænding. Der går for mange par hverdag og “leverpostej i den”, når man har været sammen i noget tid. En kærlighedsferie, hvor I gør noget stort ud af det, kan for mange være redningen.

Prag – Det oplagte sted for jeres kærlighedsferie

Ud over at få snakket ordentligt ud og få taget hånd om de problemer I står overfor som par og angående hinanden, vil andre omgivelser omkring jer også kun bidrage til en opløftning af en romantisk atmosfære. Måske vil I blive helt nyforelskede. Hvis I er ordentligt forelskede i hinanden som par og blot har brug for endelig at have ordentlig tid sammen, mærke og være nærværende i hinandens selskab, er livet også for kort til ikke at opleve kærligheden svæve konstant omkring jer i byen Prag på en kærlighedsferie.

Storbyen og hovedstaden Prag er en historisk gammel by med masser af spændende turistattraktioner at dykke ned i. I vil på markedspladser, ved Karlsbroen og ved Prags Borg blive slået omkuld. Her får I indtrykket af hvilken storhed, som Prag især bestod af tidligere i historien.

prag

Vær til stede på jeres kærlighedsferie

Men glem nu ej at være ordentlig forberedte og parate til denne ferie. En gennemtænkt plan hjemmefra over, hvad I skal opleve kan være altafgørende. Det sparer jer for forvirring og en stresset hjerne, der er bange for at gå glip af de helt rigtige ting. Samtidig er det også ærgerligt ikke at få besøgt de største og mest anbefalede turistattraktioner på jeres ferie, eller ikke få gjort sig de oplevelser, der for jer som par er allermest oplagte, fordi et ordentligt forarbejde ikke er gjort.

Men allermest trist er det, hvis I ikke evner at være afslappet og tilstede på kærlighedsferien. Hvis arbejde derhjemme ikke er færdiggjort, eller hvis hjernen ikke vælger at lade pligter og bekymringer være derhjemme. Så husk at få afsluttede betydningsfulde opgaver derhjemme og ikke tro, du kan tage dem med på ferie og få det samme ud af det for dig og din partner. En tur med en kæreste eller en ægtefælle, drømmer mange om i evigheder. Vær opmærksom på at slappe af i krop og sind. Hjælp hinanden til det, hvis det er svært.

Tænde gnisten mellem jer igen

I vil forhåbentlig mærke efter et hav af nye oplevelser oven på en dag som turister rundt i Prag, at I er bragt tættere sammen som par. De eventuelt mange glas vin oven på en pragtfuld middag, hvor I har snakket dybt og ærligt, har måske også tændt godt op for den sensuelle attraktion i mellem jer. De fleste bringer en masse vildskab og kærlighed med sig op på hotelværelset.

En kærlighedsferie med dybe snakke, tæt kontakt og nye fælles minder for et par vil indiskutabelt kun styrke båndet mellem jer. Gøre jer ekstra trygge og mere knyttet til hinanden. Men selv det kan ikke altid bidrage til et øget sexliv. Der kan være omstændigheder, ydre som indre, der gør at en af jer bare ikke kan give jer hen til sex. I så fald, er det ingen skam, så længe I har god dialog omkring det, at anvende pornografi i moderate mængder, eksempelvis på Erotube.dk.