xa22

En ferietur til Prag kan være mange ting: underholdende, sjov, lærerig, vild og noget du aldrig glemmer. Den kan dog også blive lidt for meget til tider. 

Den kan blive hård, hvis I er mange afsted, eller hvis du ikke lige får trukket dig i tide. Så er det pludselig dig, der bliver hård, bliver stædig, bliver svær at være sammen med. 

Derfor er rådet klart, slap af og tag nogle timer for dig selv, hvor du stresser af. De timer kan du bruge på at blive klogere på codec. Altså software, der forbedrer dine muligheder for lyd-, video- og billedhåndtering. 

Lækkert hotelværelse

Prag kan byde på en hård weekend

Er i taget til Prag for at feste, for at undersøge historie, se seværdigheder, have romantiske aftener eller for at skændes. Det er nok de allerfærreste, der vælger en skænderiferie. 

En ferie, hvor I ikke lige kender hinandens grænser eller endnu værre bare vælger at overse dem og forbigå dem. Om I er der i to eller ti dage kan være helt ligegyldigt. Det er ikke varigheden, det udelukkende kommer an på – det er jeres interne forhold. 

Hvis I er ti drenge sammen, vil der uden tvivl være tidspunkter over en weekend, hvor I hver i sær bliver nødt til at trække stikket og bruge lidt tid på at lade batterierne op. 

Når det tidspunkt kommer, så benyt jer af det. Det bliver en dårligere tur, hvis I ikke forstår, at I skal respektere hinanden. 

En anden udfordring kan være, at hele byen vælger at lukke ned grundet en virus, hvad skal du så bruge tiden på? 

Software

Læs op på og forstå codecs 

Du kunne styrke dine kompetencer indenfor codecs på Codecs.dk. Hvad codec er helt bestemt, kan du læse meget mere om, og hvilke produkter du vil bruge til dine lydfiler, finder du også meget mere om. 

Det nemlig en side, der hjælper dig til at forbedre din brug af kamera, video, lyd og lignende software. Det giver dig kompetencer til at blive en bedre bruger af disse medier og produkter. 

Hvordan sørger du f.eks. for, at din podcast har en fantastisk lyd, og ikke ende i problemer, når I skal udgive den. Hvordan får du det bedste billede, når du skal skyde et photoshot eller optage en reklame. 

Det er nyttig info og dejlig nørdet indhold, der kan få dine tanker på noget andet. Når du vender tilbage, er du genopladet og klar til nye udfordringer.