xa22

Dagene flyver af sted, når der er travlt på arbejdet, og vi kan hurtigt glemme at nyde livet. Det kan derfor være tiltrængt med en god ferie, hvor der er tid til at slappe af og nyde de fine omgivelser. Efter en travl arbejdsperiode er det fuldstændig velfortjent med en ferie i Prag, og hvem er bedre at dele ferien med end menneskets bedste ven? Sammen med hunden kan du få en dejlig ferie med lange gåture og nye oplevelser. Tager du hunden med på ferie, er det en god idé at lave lidt research, inden du tager af sted.

Dyrevenlige steder i Prag

Inden du rejser af sted på en velfortjent ferie, er det en god idé at søge efter dyrevenlige hoteller. Det er nemlig ikke alle hoteller i Prag, hvor det er tilladt at medbringe hunden. Det ville være ærgerligt at booke et hotelværelse for så at ankomme og finde ud af, at hunden ikke må bo på hotellet. Der findes dog mange fine hoteller i Prag, hvor du roligt kan tage hunden med på tur. Sammen kan I udforske de spændende områder i byen, og hunden kan nysgerrigt lære stedet at kende.

Når I har trasket rundt i Prags gader, er det blevet tid til en tiltrængt pause. Det kan derfor også være en god idé at søge på hundevenlige steder i Prag, inden du rejser af sted. Der findes både hundevenlige restauranter og attraktioner, som du og hunden kan besøge. Det er dog smart at have skrevet stederne ned, inden du tager af sted.

Her er bare nogle af de hundevenlige restauranter:

  • Food lab
  • Nubeerbar
  • Moment
  • Estrella Restaurant
  • Piknik Park

Hvis hunden gør

Der kan være mange forskellige grunde til, at hunden begynder at gø. Hundens gøen er også dens måde at kommunikere på. Det kan dog være meget forstyrrende, hvis den pludselig begynder at gø, mens I er på restaurant i Prag.

Den bedste måde at stoppe din hund med at gø er ved at træne den til at være stille i en tidlig alder. På den måde lærer den fra starten af at være stille, når du beder den om det. Du kan se mere på Canem.dk, hvor du kan læse mere om, hvorfor hunden gør.

hund i seng

Pak kufferten

Inden I begiver jer ud på en spændende ferie, skal du huske at pakke alle tingene ned i kufferten. Det kan være en god idé at lave en pakkeliste, så du ikke glemmer nogle vigtige ting. Så snart du pakker en genstand ned i kufferten, kan du strege den af listen. På den måde kan du også holde styr på, hvor langt du er kommet med pakningen.

Det er vigtigt, at du husker hundefoder til hunden, så den har energi til at udforske Prag. Desuden kan du tage et stykke hjemligt legetøj eller en bamse med til hunden, så den har noget genkendeligt med på turen. Det er også en god idé at have en lang hundesnor med, så hunden rigtig kan udforske de mange nye områder.