xa22

Skal du på forretningsrejse til Prag – og er din computer ved at stå en smule af? Så kan det være en god idé at opdatere styresystem eller kaste dig ud i en spritny computer. Når du først lander i Prag, er det begrænset, hvor mange muligheder der er for enten at reparere eller købe helt ny computer. For at undgå at du pludselig sidder i et stort møde med dine udenlandske kolleager, og pludselig går computeren i stykker, bør du sørge for at klargøre den, inden du rejser. Det kan du gøre på flere måder, som du kan læse mere om nedenfor.  

Arbejde

Gør dig klar til Prag

Prag skal opleves og ses. Måske er det begrænset, hvor meget du reelt får mulighed for at se, men alt andet lige er det en by, der giver mulighed for at opleve sjove attraktioner og kulturelle begivenheder. Hvis du allerede ved med dig selv, at du skal tilbringe mange timer på et hotelværelse og skal arbejde, kan du få tiden til at gå med dit nye styresystem. Inden du rejser er det nemlig altid en god idé at sørge for at have computeren klargjort til diverse forretningsmøder og lange timer på hotellet, hvor det bare er dig og din computer.

Hvis du indtil nu har haft en computer med Windows 8, kan der være gode grunde til at optimere styresystemet til Windows 10. For det første er det vigtigt, at der ingen fejl opstår, når du bruger din computer til arbejde – måske stort set til alt, hvad du foretager dig administrativt. Windows 8 er nemlig kendt for at have flere problematikker, og derfor er Windows 10 kommet på banen. Her får du en helt ny brugergrænseflade – du kan blandt andet nemt og hurtigt få overblik over flere forskellige visuelle skriveborde, hvis du eksempelvis holder oplæg. 

Inden du tager afsted, kan du opgradere systemet og efterfølgende bruge de timer, du har på et hotel i Prag til at lære systemet at kende. Find flere tips og tricks til Windows 10 og gør din computer klar til at rejse mod Prag. 

Arbejdsplads

Tag arbejde med til udlandet

Uanset om der er en forretningsrejse i vente eller en helt almindelige sommerferie, er der alligevel mange, som vælger at tage arbejdet med på ferie. Prag er en skøn storby, som du kan nyde i din fritid – også selvom du måske sidder med computeren i skødet på en restaurant, en café eller på et hotelværelse. Hvis du er én af dem, der er nødsaget til at tage arbejdet med på ferie, ved du også, hvor vigtigt det er, at din computer er opdateret og fungerer. Skifter du til Windows 10 allerede nu, er der god garanti for, at du kan nyde din ferie endnu mere, når du lægger arbejdet fra dig.