xa22

Det er altid spændende at skulle ud at rejse og opleve nye, gode ting. Når man tager afsted på en ferie, forlader man dog sin bolig derhjemme. Her er der nogle ting, som er vigtige at være opmærksom på. Har du tjek på disse allerede før du tager afsted, vil du virkelig kunne nyde din tur med ro i maven. 

Læs med, og bliv præsenteret for tre ting at huske på derhjemme, når du rejser. 

kat-vindue-blomster

Hvordan skal katten få mad?

Første ting der er vigtig at huske på når du sådan tager afsted på tur, er kæledyrene derhjemme. For mens du føjter rundt i storbyen og nyder livet, hvordan skal dine kæledyr så få mad derhjemme? Ja, det er et spørgsmål som bestemt at værd at stille sig selv. 

At katten har mulighed for at drikke frisk vand og spise sit kattefoder mens du er væk, er som bekendt meget vigtigt. Derfor er det godt allerede før du tager afsted at gøre dig nogle overvejelser om hvordan dette skal fungere. Her kunne det for eksempel være at du kunne få hjælp fra en ven eller et familiemedlem, som ikke når noget imod at komme forbi og fodre katten. Er du afsted i kortere tid, kan det være at du i stedet for kan investere i en smart automatisk foder-automat, som giver din kat den mad som den skal have hver dag. 

Hvad med stueplanterne?

Her bliver det straks værre. Med mindre du har opfundet og designet et udførligt automatisk vandingssystem, kan det godt gå hen og blive lidt af en udfordring at sørge for at stueplanterne har det tilpas, mens du er på ferie. Alligevel er det vigtigt at sørge for at fremtrylle en løsning her, så du stadig har glade, sunde og ikke udtørrede planter, når du kommer hjem igen.

Har du i forvejen fået en kammerat til at komme forbi for at give katten Kattefoder, kan du i samme ombæring måske spørge om ikke også lige han kunne holde øje med om planterne har brug for vand. Så vil du nemlig kunne nyde din tur velvidende at både din kat og dine planter derhjemme har det godt. 

Backpacker i naturen

Færdiggør uafsluttede projekter, og hav en god tur

Har du prøvet at være på ferie på et tidspunkt hvor du har haft et uafsluttet projekt hængende over hovedet. Det var ikke så sjovt, vel? Nej, det er svært at koncentrere sig om at holde ferie og slappe af, når man ved at man har et større projekt hængende over hovedet. Vil du derfor gøre noget godt for din ferie, kan du med fordel se om du kan få afsluttet dine projekter derhjemme, før du tager afsted.
Kommer du i mål med disse projekter allerede i god tid før du drager videre ud i verden på ferie, vil du kunne nyde turen med ro. Den uro og rastløshed, som ellers godt kan opstå når man drager afsted, vil du så have gjort dit for at formindske. Derved vil du kunne få en god tur.