xa22

Det er dyrt konstant at fare afsted til udlandet, hver gang vi får en smule ferie. Det kan langt bedre betale sig i stedet for at lave ens hjem om til et afslappende feriested.

Men hvordan får man en følelse af at være på ferie i eget hjem? Læs mere her.

hjem

Lad dekorationer tale

Det er først og fremmest vigtigt, at dit hjem afspejler et sted, hvor du har mulighed for at slå benene op og slappe af – og det kan du blandt opnå ved at have flotte afslappende dekorationer omkring dig.

Vi mennesker er visuelle væsner og det kan derfor godt betale sig at investere i nogle grønne planter eller måske et sandfrit strandtæppe, hvis du gerne vil have en mere afslappende atmosfære i hjemmet.

Hav fokus på velvære

Hvis du holder ferie i dit eget hjem så hav også fokus på at lave nogle ting, som øger din egen velvære.

Lad dig ikke friste af dit TV og undgå at sidde låst fast foran din computer i flere timer af gangen, imens de kigger på sjove kattevideoer.

Der er skam ikke noget i vejen med at få sig et godt grin over hvor humoristiske katte kan være af og til. Men det giver dig ikke en længerevarende følelse af velvære.

I stedet for kan du prøve at lave dig en god yoga-rutine, hvor du kommer i balance både i krop og sind. Led efter yoga tips på nettet, hvis du er nybegynder, og kom i gang. Jo før jo bedre.

hjemmeside

Del dine erfaringer med andre 

Hvis du selv har nogle gode tips til hvordan man kan holde en afslappende ferie i eget hjem, så kan du overveje at lave dine egen blog, hvor du deler ud af dem. Måske du selv kan lære lidt fra dine egne læsere?

Klik her hvis du gerne vil lære mere om nogle af aspekterne ved det at have en blog. Og se så ellers bare at komme i gang.

Det kan være meget befriende at have sin egen blog, hvor man har mulighed for at skrive løs om det der lige netop optager en og fylder ens tanker. Og det er mindst lige så rart at få anerkendelse for de erfaringer man har opsamlet.