xa22

Skal du ud og rejse eller på ferie? Her får du en god tjekliste på tiltag du kan tage før du tager afsted 

 

Du kan benytte dig af denne ”to do” liste for at gøre dig mere klar og sikre dig selv imod indbrud i mens du er på ferie. At du har taget tiltag og sikret dit hjem imod tyveri, vil sandsynligvis lede til at du føler dig mere tryg og rolig imens du er afsted. 

 

Her er listen;

 

  • Liggende værktøj f.eks. et Koben, som indbrudstyven kan bruge til at bryde sig indenfor i boligen med, er godt låst inden for et sted hvor de ikke kan komme til.

  • Vinduer og døre er rigtigt godt sikret med låse af en god sikringsklasse, så det er svært for tyvene at bryde op.

  • Værdigenstande er gemt godt væk gerne så man ikke kan se dem udefra, skilte ikke med dine værdifulde ting på de sociale medier.

  • Alle døre samt vinduer skal være 100 låst, dobbelttjek gerne en ekstra gang før i tager afsted.

  • Orienteret gerne også dine naboer om, at de skal holde mere øje med din bolig.

Det er smart at tilmelde sig Nabohjælp eller et lignende fællesskab.

 

Skal du først afsted om et par uger- så overvej at installere et alarmsystem

Et alarmsystem er til at anbefale, da det har en stærk præventiv effekt imod indbrud. Der findes undersøgelser der viser at de hjem med installeret alarmsystem, oplever 70% færre indbrud end dem uden.

Alarmsystem kan installeres af din lokale elektriker eller af en låsesmed med AIA-eksamen. Bor du i København og omegn. Så kan du kontakte Norh Sikring, Norh er en låsesmed på Amager med lang erfaring indenfor alarmløsninger til både private og erhverv.