xa22

En feriebolig skal emme af hygge og afslapning. For at opnå dette er du nødt til at fokusere på disse elementer, når du indretter ferieboligen. Er du i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med dette, så får du herunder fire gode tips.

1. Bløde tekstiler

Du kan skabe hygge ved hjælp af bløde tekstiler. Det inkluderer alt fra skønne stofgardiner til bløde puder i sofaen. Din feriebolig skal være et rart og afslappende sted, og hvad er mere afslappende end en varm kop te, bløde puder og en behagelig plaid? Intet, hvis du spørger os.

Når ferieboligen er fyldt med plaider og puder, vil du ikke blot få en følelse af hygge. Du vil også kunne bruge ferieboligen hele året rundt. Det er særligt aktuelt, hvis du er så heldig at have en brændeovn eller pejs.

Boxmadras

2. Hvide lofter og vægge

Det er en god idé at male lofter og vægge hvide. Det får nemlig sommerhuset til at syne større. Det giver dig også mulighed for at indrette dig med materialer, mønstre og farver, der kan stå i skarp kontrast til de hvide vægge og lofter.

Samtidig får det ferieboligen til at virke mere lys. Kan du kombinere dette med naturligt lysindfald, vil det føles markant bedre at opholde sig i sommerhuset.

3. Husk søvnen

Selvom du sover i ferieboligen, skal din søvn stadig være optimal. Derfor er det vigtigt, at du køber en god seng til sommerhuset. Da pladsen typisk er begrænset i ferieboligen, så kan du med fordel vælge blandt de mange boxmadrasser i str. 160×200 – det er en god størrelse seng til ferieboligen.

Mange ønsker at holde deres investering på et sobert niveau. Ét af de aspekter, de forsøger at spare på, er sengen. Det er dog ikke dét værd. Brug i stedet pengene på en god seng.

Boxmadras

4. Hold det simpelt

En feriebolig skal være simpelt indrettet. Det skal være hyggeligt og afslappende, og det bliver det ikke, hvis det er indrettet på en sådan vis, at det minder om din primære bolig. Derfor er det en god idé, at du holder din indretning simpel og afslappet, inde såvel som ude.

Ikke dermed sagt, at det nødvendigvis skal være kedeligt. Du kan sagtens have interiør og små nips i boligen. Det vigtige består i, at du ikke lader dig rive med og indretter det som en primær bolig. Når du besøger ferieboligen, skal du nemlig kunne løsrive dig fra hverdagen.