xa22

Skal du ud og rejse, og er du bange for at falde i med din kost? Så kan du her få gode råd til, hvordan du kan holde den sunde linje, mens du rejser. Det kan nemlig være rigtig svært, og der er rigtig mange fristelser, når det kommer til mad og lækre sager, når man rejser. Det handler dog om, at du kan planlægge, men også gøre dig mentalt klar på, at du fortsat skal give din krop noget god og nærende mad, også selvom du er ude og rejse.

Det første, du skal arbejde med, når du skal lære at spise sundt på dine rejser, er din viljestyrke. Det er vigtigt, at du lærer at sige nej og at tænke på, hvad der er bedst for din krop, præcis lige som du gør til hverdag. Det er nemlig meget lettere at blive fristet på en ferie, og derfor er det vigtigt, at du arbejder på din viljestyrke.

Tag snacks med hjemmefra

Hvis du er på farten, eller hvis du rejser, så er det svært at spise sundt, og der kan godt gå lang tid mellem måltider, hvilket kan føre til et usundt måltid. Derfor kan du rent faktisk tage snacks med hjemmefra, som du kan spise på din rejse, eller når du er på farten. Hvis du har et æbletræ, så kan du tage friske og lækre æbler med, som du kan spise på din rejse.

Hvis du ikke har et æbletræ, som kan give dig friske æbler til din rejse, så besøg denne side og find nogle lækre æbletræer. På den måde kan du altid sikre dig, at du har en sund og lækker snack med, også selv om du er på farten.

sund_mad

Planlæg jeres måltider

Et andet tip, der er virkelig godt, og som hjælper helt vildt er, at du skal planlægge dine måltider. Det kan du gøre inden din rejse, og du kan finde mange lækre restauranter online. På den måde er du sikker på, hvor du skal spise, og at du har et sundt alternativ.

Det gør, at du ikke kommer til at rende sulten rundt, uden at vide, hvor I skal spise henne, og så kan det være, at I ender med et usundt valg. Der er rigelig med sunde muligheder, det er bare med at finde dem hjemmefra.

Hold din rejse sund men hav plads til selvforkælelse

Det er super svært at spise sundt, mens du er ude og rejse, men du kan have samme tankegang som i hverdagen. Hvis du spiser diverse måltider med gode råvarer og nærende ingredienser, så er der også plads til en lækker snack eller lidt selvforkælelse i form af en is.

Det handler om at have en god balance, og om at sørge for, at din krop får nok næring og sunde råvarer, som din krop kan bruge til energi. På den måde kan du sagtens også få plads til en is eller lidt slik, fordi du er jo på ferie, men husk at holde balance.

sund_mad