xa22

Skal du snart ud og rejse, og ved du, at du som regel får smerter i ryggen eller måske din nakke, når du skal sidde i den samme stilling i mange timer? Så kan du her få nogle gode råd til, hvordan du undgår smerter på dine rejser, og hvad du kan gøre, hvis de pludselig opstår.

Der er nemlig ikke noget værre end at have smerter i løbet af en ferie, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på din krop, så du er sikker på, at du kan få det meste ud af din ferie.

Det er vigtigt, at du lærer din krop godt at kende, og at du ved, hvad der giver dig smerter, og hvad du kan gøre ved dem. På den måde kan du altid være opmærksom på, hvad du kan gøre, hvis du får nogle smerter, og hvordan du kan håndtere dem. Det kan være en udstrækning, medicin eller massage. Det er bare vigtigt, at du finder ud af, hvad der bedst fungerer for dig.

Husk at bevæge dig

Hvis dine smerter sidder i musklerne, så er det vigtigt, at du bevæger dig og holder dig aktiv. Dette gælder både i hverdagen, men altså også når du er ude og rejse. Det kan være, at du er på kør-selv-ferie, eller at du skal ud og flyve, og disse former for rejser kræver jo, at du sidder ned i mange timer ad gangen. Derfor er det super vigtigt, at du rejser dig op og tager nogle pauser ofte, så du kan få gang i dine muskler.

Det er også en god idé at sørge for, at du har nogle udstrækningsøvelser, som du kan bruge, som du ved virker. På den måde kan du sørge for, at du har nogle øvelser, som virkelig hjælper mod dine smerter, selv når du er på farten.

Hav noget mod smerter

Det kan også være en god ting, hvis du sørger for at være forberedt, hvis der skulle opstå nogle smerter. Det kan være, at din ryg ikke håndterer rejser særlig godt, og at du ved, at det kan være problematisk, og at du kan få smerter. Derfor kan det være en god idé altid at have noget, der kan fjerne dine smerter, så du kan nyde din rejse mest muligt.

CBD_olie

CBD-olie er naturligt medicin, som kan gå ind og fjerne dine smerter. Få mere info her, og bliv klogere på, hvorfor naturligt medicin er godt for din krop, fremfor at spise kemisk medicin. Der er jo mange, der rent faktisk ikke kan tåle kemisk fremstillet medicin, og så er det vidunderligt, at der endelig er kommet en naturlig løsning også.

Så hvis du er en af dem, der ikke er glad for at tage medicin, så er CBD-olie vejen frem, for at mindske dine smerter.

Gør noget godt for din krop

Derudover er det vigtigt, at du gør noget godt for din krop. Det er både at motionere og holder din krop i gang, men også at spise sundt. Det kan også være at få en massage lige inden du skal ud og rejse, så dine muskler er helt afslappet.

Det er vigtigt, at du ligger mærke til, hvordan din krop reagerer på de forskellige ting, så du kan finde ud af, hvad der fungerer bedst for din krop. Prøv for eksempel at omlægge din kost, så du spiser mere varieret.

sund_mad