xa22

Der er flere ting, som du kan gøre, hvis du synes, at kærlighedslivet trænger til at blive piftet lidt op. I skal være gode til at lytte til hinanden, og derudover skal I gøre alt, hvad I kan for at gøre hinanden glade. Læs med her, for at få gode råd til, hvordan du og kæresten kan pifte jeres kærlighedsliv op.

Ta’ på dates igen

Når man har været sammen i mange år, kan man godt komme til at glemme at tage på dates og gøre sig fine for hinanden. For at pifte kærlighedslivet lidt op, kan det derfor være en god idé at invitere hinanden på dates og måske skiftes til at bestemme, hvad I skal lave. Ofte tænker man kun over, at man skal huske at lave aftaler med sine venner og veninder, fordi man jo ser sin kæreste eller ægtefælle hver dag. Men for at holde gang i kærligheden er det også vigtigt, at I prioriterer hinanden og dermed laver planer sammen. I kunne f.eks. tage ud at spise, I kunne tage i en sexbutik og kigge på sexdukker og andre spændende ting, eller I kunne udfordre hinanden i en fysisk aktivitet som f.eks. bridewalking.

naturen

Ta’ på en weekendtur til Prag

Det kunne derudover også være utroligt romantisk at tage en weekendtur til Prag. Denne tur skal selvfølgelig kun være for jer, og det er derfor uden børn og hund, og hvem I eller har ansvaret for. Det er sjældent, at man har tid kun sat af til hinanden, og det er derfor bare med at nyde den og lave en masse hyggelige ting, når man endelig har den. I Prag kan I både shoppe og være kulturelle. I kan derfor hygge jer i alle butikkerne, og holde pause på nogle af de hyggelige caféer. Derudover kan I opleve den gamle bydel, som stadig emmer af historie. Der er derfor mange ting at opleve i Prag, og endvidere er byen bare utroligt romantisk med de gamle og charmerende bygninger.

Overrask hinanden

I skal også altid huske at overraske hinanden. Dette kan man gøre på mange måder. Man kan overraske med en flot buket blomster, men man kan også overraske med en bordreservation på yndlingsrestauranten eller et nyt stykke legetøj til sengebordsskuffen. Sexdukker er i dag utroligt avanceret, og de kan derfor også bruges af par. Hvis I derfor godt kunne tænke jer at pifte jeres kærlighedsliv lidt ekstra op, kan I prøve at tage en realistisk sex dukke med i sengen. Så kan I afprøve, om det er noget for jer. Det er altid sjovt at afprøve nogle nye ting, og dette kan også være noget af det, som holder gnisten tændt. Prøv derfor altid at overraske hinanden med nogle nye ting, som I tror kunne være sjove eller hyggelige. I kan også sagtens overraske hinanden med en 10-minutters massage eller et skønt hjemmelavet måltid. I et parforhold er der altid op og nedture, og det er derfor vigtigt at huske, at man altid skal gøre ting for hinaden selvom, at det måske går lidt dårligt. Et forhold er værd at kæmpe for.