xa22

Tjekkiet er beliggende i det geografiske hjerte af Europa. Det grænser op til Tyskland ved nordvest og Østrig i vest. Polen og Slovakiet i øst. Der bor ca. 10,5 millioner mennesker. Republikken består af to særskilte regioner, Bøhmen i vest og Moravia i øst.

Prag er landets største by og hovedstaden i Tjekkiet. Den er bestemt et besøg værd, med dens flotte gamle bygninger og broer. Et godt sted at tage hen på ferie, men Prag er mere end det. Lige nu er Prag i en god udvikling. Det kunne derfor være at du skulle kombinere dine rejser til Østeuropas handelsby.

Ferie i Prag med andre formål

Prag er et land der er billigt at rejse til og opholde sig i. Du kan leje et hotelværelse for meget billigt. Når du så alligevel skal ned til denne skønne by kan du jo passende se på nogle muligheder. Prag er en by som hele tiden udvikler sig.

Der er gode muligheder for at nyde din ferie og samtidig kigge på nogle bygninger eller erhverv som du kunne tænke dig at få en fod inden for. Når du er i landet, er der samtidig større mulighed for at udvide dit netværk. Det er en fordel at udforske et lands kultur hvis du ønsker at investere i det. På den måde får du også et indblik i hvad det er der rør sig nu og her.

Prag_investering

Udvikling i landet er lovende

Efter anden verdenskrig var landet under kommunistisk styre. I 1998 startede revolutionen og siden da er landet blev demokratisk styre. Det har givet et stort boost til den private sektor. Igennem en privatiseringsproces og investering fra udenlandske investorer har landet flyttet sig markant.

Der er sket væsentlige ændring i landet økonomiske og juridiske reformer. Det gør at landet er mere i tråd med resten af Europa på det punkt.

Hvorfor og hvordan investerer du i Tjekkiet?

Det har vist sig at det er et af de mest stabile lande i Øst- og Centraleuropa når det drejer sig om den økonomiske udvikling. I forhold til resten af Europa har Tjekkiet en strategisk god beliggenhed i midten af Europa. Det gør det meget tilgængeligt fra både vestlige og østlige markeder. Der er gode transportmuligheder til og fra landet med veje og jernbaner som gør det til et transitpunkt.

Tjekkiets medlemskab af EU gør det nemt for udenlandske investorer at komme ind på markedet her. Landet er generelt stadig et billigt land at handle i og der er et stort potentiale. For at starte en investering i Tjekkiet skal du først finde ud af hvilken branche du vil investere i. Der er mere end 70 at vælge mellem. Der er mange gode mulighed for at investere i ejendomme i Tjekkiet. Du kan f.eks. investere i kontorer, industri- eller boligområdet.

Investering_i_Prag_

Indenfor produktion er der også gode muligheder. Turisme og andre ydelser er også en mulighed. Forskning og udvikling er også et område der har brug for investering. Generelt vil de lave omkostninger i landet gøre det yderst fordelagtigt.
Dette kan du læse meget mere om hos https://mininvestering.dk/.