xa22

Vi danskere elsker naturligvis at spare penge der, hvor der spares kan. En af de helt store årlige udgifter for de fleste er udlandsrejser. De lækre destinationer koster penge at komme til, og derfor kan det være rart at vide, hvordan man kan spare lidt penge på disse rejser.

Vi kommer herunder ind på nogle af de mest gængse måder, hvorpå du kan spare penge på udlandsrejser. Det er ikke sikkert, at du vil kunne bruge alle disse tips, men vores klare forhåbning er, at du som minimum vil kunne gøre brug af et par stykker.

Tips til rejsen

Rejs fra en tysk lufthavn

Er du bosiddende på Fyn eller i Midt- eller Sønderjylland, så kan du med fordel undersøge, om ikke det er billigere at rejse fra en tysk lufthavn. Ofte vil du nemlig kunne spare mange tusinde kroner ved at starte din rejse i Hamborg til fordel for eksempelvis Billund.

I dag findes der mange danske arrangører af flyrejser fra udenlandske lufthavne. En af de mest populære hedder JASØ Rejser. Med speciale i formidling af flyrejser fra Hamborg sørger JASØ Rejser for billige charterrejser til fantastiske destinationer. Sidder du på nuværende tidspunkt og overvejer en charterrejse, så bør du kigge nærmere på, om ikke JASØ Rejser har et tilbud, som indfrier dine ønsker og behov. Det er bestemt ikke usandsynligt.

Sammenlign priser på internettet

Ligesom det gør sig gældende med langt de fleste håndgribelige produkter, så kan du med fordel sammenligne priser på internettet. I takt med at internettet i langt højere grad bruges til shopping, så øges gennemsigtigheden også. Du kan derfor relativt hurtigt foretage nogle søgninger på diverse sammenligningstjenester og derved finde svar på, om du reelt set har fundet den bedste pris på din næste rejse.

Tips til rejsen

Hjemmesider såsom Momondo, Skyscanner og Expedia er eksempler på sider, hvor du har mulighed for at sammenligne rejser. Det kan være en god idé at sammenligne priser på tværs af flere sider, da de enkelte sammenligningssider kan have forskellige samarbejdspartnere.

Det kan endvidere være en god idé at få et par individuelle tilbud fra rejseselskaber, da de ofte har nogle individuelle samarbejdsaftaler med flyselskaber samt hoteller rundt omkring i verden.

Generelt set er det altid hensigtsmæssigt at sammenligne priser, hvis man ønsker at spare penge. Med denne fremgangsmåde sikrer du dig nemlig, at du har kigget på størstedelen af markedet og derved ikke har overset de skarpeste rejsepriser.