xa22

Har du en drøm om at komme ud at rejse inden for de kommende måneder eller år, og ønsker du, at der skal være planlagt aktiviteter, der udfordrer dig fysisk og derved giver dig sved på panden? I så fald vil denne artikel kunne være med til at sætte din egen fantasi i gang. Vores forhåbning er nemlig, at du kan finde inspiration til din næste aktive ferie. Vi elsker ferier med fart over feltet, og derfor ønsker vi også, at du får lov til at opleve en sådan ferie.

En af vores helt store inspirationskilder har været den danske virksomhed AktivFerie. Dette rejseselskab har specialiseret sig i netop aktive ferier, hvorfor du med fordel kan tjekke deres hjemmeside ud, hvis du søger inspiration til din næste rejse med vennegruppen eller familien.

Aktiv ferie

Faldskærmsudspring i udlandet

Hvis du altid har haft en drøm om at hoppe i faldskærm, så kan du med fordel prøve dette i udlandet. Sikkerheden skal naturligvis være i orden, men ofte vil du have mulighed for at opleve faldskærmsudspring i udlandet til en ganske overkommelig pris. Rigtig mange danskere rejser hvert år til udlandet i søgen efter at prøve grænser af, og her er faldskærmsudspring en af de mere populære aktiviteter. Vi vil atter anbefale, at man sikrer sig, at sikkerheden er i top.

Cykling er fremragende motion

Rigtig mange steder rundt omkring i verden tilbyder cykelture i smukke omgivelser. Det kan være fantastisk smukt at cykle rundt i de beundringsværdige landskaber, som de enkelte destinationer har at byde på. Det er endvidere fantastisk motion, hvilket selvfølgelig hører sig til på en aktiv ferie. Med cykling kan du være aktiv og kulturel på en og samme tid.

Du vil ofte have mulighed for at leje en cykel ved destinationen. Derfor skal du ikke bekymre dig om at slæbe din cykel med fra Danmark. Det kan i hvert fald sjældent betale sig at tage sin egen cykel med til udlandet, hvis man skal rejse med fly.

Undersøg internettet for muligheder

Det er naturligvis meget individuelt, hvad de enkelte destinationer har at tilbyde af aktiviteter. Derfor anbefaler vi, at du undersøger, hvad der er af muligheder de enkelte steder. På hjemmesider såsom tripadvisor.dk kan du hurtigt finde en lang liste over aktiviteter, som kan have din interesse. Derudover har du mulighed for at læse anmeldelser fra tidligere gæster. Du kan i den anledning blive klogere på, hvad tidligere besøgende har sagt om de enkelte aktiviteter. Det giver dig god baggrundsviden mht. aktiviteten.

En enkelt søgning vil straks åbne en masse døre for dig. Ergo er det ikke raketvidenskab at finde inspiration til rejsen.

Aktiv ferie