xa22

Elsker du også at komme ud at rejse, men er du træt af, at det kan være en stor økonomisk byrde? Ønsker du at kunne rejse endnu mere, uden at du skal have dårlig samvittighed over, at langt størstedelen af dit månedlige rådighedsbeløb går til rejser? Så håber vi, at du finder værdi i vores korte guide. Vi kigger nemlig nærmere på, hvordan du kan få råd til at rejse endnu mere, så du kan komme afsted på alle dine drømmerejser med god samvittighed.

Vi skal skynde os at understrege, at vi har en klar holdning om, at forbrugere bør tænke sig grundigt om, inden man får rejser eller produkter finansieret. Vi kommer herunder ind på, hvordan det kan lade sig gøre, men det er først og fremmest vigtigt at huske på, at man aldrig skal sætte sig i en større gæld end højst nødvendigt. Man kommer langt med et godt budget og en smule sund fornuft.

Råd til ferien

Rejser på afbetaling

En måde at finansiere sin rejseaktivitet på er ved at købe rejser på afbetaling. Helt konkret betyder det, at man deler udgiften til rejsen op i mindre portioner. På den måde kan du komme på din drømmerejse i næste uge uden at skulle smide et stort kontantbeløb her og nu.

En af de hjemmesider, der til daglig beskæftiger sig med afbetaling er www.digitalafbetaling.dk. Her har du mulighed for at læse meget mere om de ting, der kan købes på afbetaling. Vi kan dog allerede nu afsløre, at det er alt fra møbler og elektronik til rejser og mad.

Ferie på afbetaling

Er et lån det rigtige valg?

Du kender uden tvivl til de mange muligheder, der er for at låne penge på nettet. Mange danskere vælger at låne penge i forbindelse med rejser og oplevelser. Dertil rejser spørgsmålet sig om, hvorvidt det er det rigtige valg eller ej.

Det er naturligvis svært at sige, da det er ganske individuelt fra person til person. Har man godt styr på sin privatøkonomi, og er man god til at lægge budgetter og afbetalingsplaner, så kan et lån godt give mening. Man må dog ikke glemme, at lånet skal betales tilbage, og optager man sit lån på nettet, så bliver det ofte en dyr omgang grundet høje rente- og stiftelsesomkostninger. Derfor kan der være bedre idé i at købe sin rejse på afbetaling.

Det er altid en god idé at nærlæse de aftaler, som man modtager, når man låner penge. Det er nemlig alfa og omega at kende til de konsekvenser, der løbende kan opstå, hvis man eksempelvis ikke betaler pengene retur til tiden.