xa22

Står du og skal i gang med den store planlægning af en rundrejse? Måske skal du en tur gennem Europa, Asien eller hele verden på én gang? Hvis dette er tilfældet, så er du nok allerede klar over, at en sådan rejse kræver en del planlægning og strukturering. Dette kan vi måske hjælpe dig med, idet vi herunder introducerer dig for nogle skarpe tips og tricks, således at du kan føle dig tryg og velforberedt, når du skal ud på dit livs eventyr.

Artiklen er skrevet med inspiration fra Find Min Rejse, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i de mange rejsemuligheder, verden har at byde på.

Rejs jorden rundt

Hvor skal du bo?

Om du rejser med rygsæk som backpacker eller med kuffert i lidt mere luksuriøse forhold, så skal boligsituationen meget gerne være på plads, inden du tager afsted.

Du behøves ikke nødvendigvis i forvejen at have booket dig ind på et værelse, alle de steder du kommer hen, men at have en idé om, hvor og hvordan du gerne vil bo gør altså en stor forskel. Vi foreslår derfor, at du hjemmefra booker de første par hoteller eller vandrehjem, således at du ikke kommer til at stå uden tag over hovedet de første par dage.

Vi oplever, at jo mere folk rejser, desto mere trygge bliver de ved situationen. Hvis du vil være sikker på, at du ikke tager alt for mange afstikkere i løbet af din rundrejse, kan det være en fordel at booke det sidste hotel ved rejsens sidste destination, således at du er sikker på at komme hjem til tiden.

Udstyret skal være i orden

Du har garanteret allerede en idé om, hvor du gerne vil hen på din rejse. Afhængig af destinationerne og formålet, så vil det du skal putte i din kuffert variere. Derfor anbefaler vi, at du har udstyret i orden, inden du tager afsted, hvad enten du skal være væk i 2 måneder eller 1 år.

Er du i tvivl om, hvad du skal pakke, så kan vi anbefale at gå ind på diverse rejseblogs og finde ud af, hvad andre i din situation har gjort. Måske er det nødvendigt at pakke noget bestemt medicin eller noget specifik påklædning. Al den information du kan få, inden du tager afsted, er guld værd.

Husk den gode attitude

Når du rejser ud i verden, er det alfa og omega, at du drager afsted med en god attitude og et smil på læben. Man kommer altid meget længere og nemmere frem i verden, hvis man møder nye kulturer og mennesker med en vis form for ydmyghed og en positiv tilgang. Det lyder måske ikke af noget, men du vil opleve, at folk er meget mere venlige og åbne, hvis du også er det.

Jordomrejse