xa22

Der er flere og flere danskere, der vælger at rejse til Prag. Dette er nemlig en storby, der har noget at byde på for enhver. Her er det pulserende storbyliv, lige såvel som det er mulige at finde rolige områder, hvor man kan få slappet af og blot nyde en god udsigt. Der er masser af historie og kultur, som man kan lade sig betage af, og der er et væld af gode restauranter, der kan være med til at forkæle ens smagsløg og kulinariske oplevelse generelt. Derfor er det et sted med gode muligheder, hvad end man rejser alene, som par eller som familie – og bedst af alt så er det også billigt. Du skal selvfølgelig gøre dig klar til turen. Se her hvordan du gør.

Lufthavn

Det er en storby for alle!

Det betyder, at det ikke blot er billigt at tage til Prag og leje sig ind på et godt hotel med alt det inkluderet, som man mener at have behov for i en storby. Det er også et billigt sted at leve, hvorfor alt shopping, indgangsbilletter, og hvad der ellers plejer at løbe ovenpå af diverse fornøjelser, når man er på ferie, ikke kommer til at udgøre en betydelig udgift i forhold til mange andre steder i verden. 

Sørg for at have styr på alt til selve rejsen
Dog rejser man ikke bare lige sådan afsted uden videre, og det er faktisk lige meget, om man skal til Prag eller et andet sted. Der er nemlig en del ting, man skal sørge for at have gjort klar hjemmefra, før man tager afsted. 

Man skal for det første have tjekket op på de ting, som man gerne vil opleve, således man ikke kommer hjem og først der opdager, at man er gået glip af noget helt fantastisk. Man skal have omregnet nogle af sine kontanter til den rette valuta, hvilket især er smart til gadesælgere og på diverse markeder, hvor der kun sjældent tages imod dankort.

Terrasse

Dit hjem skal være klar til at stå tomt 

Og så er der også ens hjem. Det skal også kunne stå uden beboelse i en rum tid, og derfor er der også nogle ting, som det er vigtigt at gøre her. Det kan for eksempel være at få sat sin opvaskemaskine i gang, så man ikke kommer hjem til noget beskidt service, der er fyldt med mug, man skal have tømt køleskabet for alt det, som ikke kan holde sig til man er hjemme igen, man bør tage alle stik ud af stikkontakter for at undgå eventuel brandfare, hvis der kommer uvejr. Og mange andre små ting.

Din have skal se velplejet ud 

Men man bør også sørge for, at ens have er velplejet, så det ser ud som om, at de er nogle hjemme, og derfor vil ens hjem være mindre tiltrækkende for eventuelle indbrudstyve. Det kan du for eksempel klare ved at trimme dine hække og buske med en hækkeklipper lige inden afgang og ved at sørge for smukke blomsterbede med bunddække, der holder det meste ukrudt på afstand.