xa22

De moderne og populære hoteller har geniale og unikke løsninger i deres indretning. Det gælder bestemt også de hoteller der befinder sig i udlandet. Det er blevet mere og mere normalt, at et hotelværelse også kan være ret meget high tech når det kommer til indretningen. Der er her indrettet med moderne elektronik som også er noget diskret som følge af udviklingen i kombinationerne og brugen af elekronik. Det gælder især også, når det kommer til TV løsninger. Her kan du få “all-in-one” med et smart TV, der indeholder muligheden for streaming, installation af dine ønskede apps og samtidig have radio i kombination med en god lyd, ligesom det kendes fra eksempelvis surround sound systemer.

Gør det trådløst

Her kan der være en tilhørende fjernbetjening der eksempelvis kan styre lyset i rummet og endda styres med din stemme. Det er ikke kun på hotellerne der er mulighed for at lave sådanne installationer og tilpasning i indretningen. Det er muligt for alle der ønsker det. Få hjælp til at finde de smarte løsninger til hjemmet her eller bliv klogere på el her, hvis du gerne vil finde den løsning der bedst muligt passer dit hjem og din indretning.

Udskift de elektroniske enheder

Hvis du alligevel går med tanken om at skulle skifte eksempelvis TV’et ud med et nyt, så er det her du har den største mulighed for at opgradere teknikken i hjemmet. Med et smart TV, som endda ikke længere behøver at koste en krig, kan få mange løsninger i ét. Brug den moderne teknologiske udvikling til at få internet på storskærm, download dine yndlingsapps og brug en fjernbetjening som du end ikke behøver at have i hånden. En stemmestyret fjernbetjening kan ikke kun styre dit TV, men med den rette teknologi, kan du også opgradere stemmestyringen til lyset i rummet eller eksempelvis din ovn, hvis der her er tale om et køkken alrum.