xa22

Det er ingen hemmelighed at gaming og andet eSport er taget til et helt nyt niveau over de sidste få år. Udviklingen af denne form for teknik er eskaleret. Der er fundet mange nye metoder. Der er fundet nye mål. Coronaen har ramt, hvilket betyder at flere og flere leder efter noget at få tiden til at gå med. Der er mange fundet frem til at gaming er det, man kan få tiden til at gå med. Det er så meget at tage fat i.

Når man sidder og gamer, tænker man ikke over at man skal bruge mundbind overalt, man tænker ikke over at der er nogle stramme restriktioner der sætter begrænsninger. Man sidder bare i din egen positive verden og hygger sig.

Dreng spiller computer

Hvad er gaming og eSport egentlig?

Gaming og eSport er noget mange unge mennesker – og nogle voksne – bruger en del tid på. Det foregår over en skærm og gerne online, så man kan snakke med nogle imens man gamer. Der er nogle forskellige ”aktiviteter” inden for eSport. Man kan på nogle hjemmesider finde en eSport portal hvor man kan game selv, bette på andre der gamer og meget andet.

Man kan i sin fritid gå til eSport i sin fritidsklub for eksempel. Her mødes man en eller flere gange om ugen for at game sammen. Man kan game online og snakke imens. Der findes mange forskellige spil, så der kan findes noget til alle og enhver, hvilket gør gaming til så åben en mulighed for alle. 

Kvinde der gamer

Hvorfor gamer nogle mennesker?

Ligesom fodbold og håndbold er gaming og eSport også en fritidsaktivitet. Der er flere og flere der gamer fordi teknologien udvikler sig så meget som den gør. Derudover starter det i en yngre og yngre alder. At game i sig selv er absolut ikke en dårlig ting så længe man sørger for at få noget motion ved siden af sin gaming da dette ellers kan føre til helbredsmæssige vanskeligheder på længere sigt. Dem der gamer, gamer fordi det er deres fritidsinteresse. Det er noget de hygger sig med enten alene eller under snak med venner eller fremmede.