xa22

Er du bare helt tosset med at komme ud at rejse? Måske er du mest til storbyferier? Så er du kommet til det helt rette sted, for her skal det nemlig handle om, hvordan du får en rigtig god tur til en europæisk storby som Prag.

Hvis man godt kan lide at tage på ferie i storbyen, hvor der gerne skal opleves noget kulturelt, og hvor man også kan få nogle gode smagsoplevelser, så er Prag en helt oplagt rejsedestination. Det er en by, som er kendt for at servere billige drinks og lækker mad, og derudover er det bare en fantastisk smuk by, som man uden tvivl vil få nogle skønne stunder i. Så se mere om den perfekte tur til Prag herunder.

Bro og by

Masser af drinks og øl

Der er rigtig mange, særligt yngre mennesker, eventuelt studerende, som vælger at tage på ferie til Prag, fordi det er en flot by, hvor det ovenikøbet også er ret billigt at være der. Hvis du leder de rigtige steder, er det nemlig ret nemt at finde øl, drinks og mad til rigtigt billige priser – i hvert fald i forhold til Danmark. Ja nogle gange kan det næsten være billigere at købe øl end vand.

Hvis du er mere til drinks, kan du eventuelt hjemmefra tænker over, hvilken gin er bedst? Så kan du holde øje med, om der ikke nok skulle være en hyggelig, lille bar i Prag, som serverer nogle lækre, billige drinks med lige netop den gin, som du foretrækker.

Øl-skål

Smukke kulturelle oplevelser

Nu er det nok alligevel de færreste, som udelukkende vælger destination, fordi der er gode og billige drinks. Nej, selvfølgelig handler det også lidt om, hvad byen har at byde på, og her kan Prag med sikkerhed stadig være interessant for dig, som går meget op i kultur.

Bare det at gå rundt i den flotte, gamle by er en oplevelse i sig selv, men der er også mulighed for at komme ind i gamle kirke, gå over flotte broer, og så er der selvfølgelig også mulighed for museum, hvis man er til den slags. Så alt i alt er Prag altså en ganske glimrende rejsedestination.