xa22

Tvivler du på, hvad mor skal have til sin fødselsdag? Det kan være svært, hvis hun allerede har alt. Men folk der har alt mangler ofte oplevelser. Hvad er bedre end en familieferie til en by, hvor alt er billigt og smukke arkitektur er overalt. Prag er et af de mest populære rejsesteder i Europa af mange grunde. 

Hvis du overvejer at booke en tur til mors fødselsdag, så er du kommet til det rigtige sted. Her nævner vi, hvorfor Prag er et fantastisk rejsemål for netop sådan en begivenhed. Læs med her for inspiration til, hvordan man organiserer en fødselsdagsoverraskelse i Prag.

Indre by

Familieferie i Prag

Når man tænker tilbage i tiden og prøver at huske, hvornår mor og familien var mest glad, så plejer man at huske begivenheder, hvor hele familien var samlet. Heldigvis så er der rejsepakker, som kan købes til hele familien på nettet. Disse pakker er billigere end hvis man købte alt hver for sig men kan stadig være dyre. 

En familieferie til Prag betyder dog, at man kan dele prisen for rejsepakken imellem familiemedlemmer og så bliver det ikke så slemt samt at Prag er en billig destination. Husk at medbringe gode vandresko og et godt kamera, da man ikke kan tage til Prag uden at gå på sightseeing igennem byens mange gågader. 

Prag har noget til hele familien. For dine familiemedlemmer, der godt kan lide at drikke, så har Prag nogle at de mest billige øl i Europa. Øl er også ofte billigere end vand og er nemt at finde overalt. For dem der godt kan lide en stille og hyggelig ferie, så er der mange caféer, hvor man kan læse en bog eller få en kop kaffe og side ved et vindue og se på alle menneskerne på gaden.

fest

Fødselsdagsfest planlægning

Hvis det ikke kun er en familieferie, mor skal have til sin fødselsdag, men også en ordentlig fest dernede, så er det også muligt. Et eventbureau hjælper dig med alt der har at gøre med begivenheder og fester. Med et eventbureau, så slipper man for det mest planlægning og det giver mere plads til at nyde tid med mor. 

Hvis det bliver eventbureau, der gør alt klar til festen og ikke dig, så hvorfor ikke prøver noget virkelig spændende denne gang. Prøv en James Bond tema middag eller overraske mor med en middag med mordmysterie. Gør dette år til noget specielt og giv din mor en fødselsdag hun aldrig glemmer.