xa22

Vi begynder så småt at rejse igen efter den lange pandemi, og det kan være svært at overskue, hvor man skal rejse hen. Hvis man gerne vil prøve lidt at det hele til en god pris, så er Tjekkiet et godt bud. Her er der storbyer som Prag, men der er også skøn natur med bjerge og skove.

Udforsk Prag

Prag er en smuk, gammel by, hvor der er masser at se. Her kan du udforske Karlsbroen, se museer, gamle bygninger og meget mere.

Der er også masser at spændende restauranter, som du kan prøve.

Noget andet spændende er markeder og sjove små butikker, som du finder masser af i Prag.

Tag ud i bjergene

Hvis du er mere til natur og en vandretur, så kan du tage på vandretur i de tjekkiske bjerge. Hvis du mangler udstyr til turen, så tag et kig på Campworld, hvor du finder guides til alle former for udstyr til camping og vandreture.

Du kan leje en hytte et sted, men det er også populært at rejse med telt. Du kan sove et nyt sted hver nat, men du kan også vælge en campingplads som din base, hvor du så tager vandreture ud fra hver dag. Så skal du ikke bære rundt på alle dine ting, og du har et nemt sted at sove, når du kommer træt tilbage fra din tur.

Denne slags ferie er både god til singler, par, familier og vennegrupper. Der er ofte vandreruter, som passer til alle niveauer, så ingen bliver for trætte.

Kombiner de to ferier

Hvem siger, at man ikke kan få det hele? Hvis begge ferier lyder spændende, så kan du sagtens starte i naturen nogle dage og så ende med en weekend i Prag.

Sover du på hotel, kan du sagtens få plads til dit vandreudstyr, men har du allerede telt med, så kan du over slå det op på en campingplads udenfor byen, og så tage på dagsture ind til Prag. Det er ofte endnu billigere i et land, som allerede er billigt for danskere at rejse i.

Hvordan kommer man frem?

Der er mange måder at rejse til Tjekkiet på. Vil du gerne skåne miljøet, så er der flere selskaber, som tilbyder bus eller tog til Prag. Vil du kombinere by og natur, så kan det være nemmest at komme rundt, hvis du kører til Tjekkiet i bil.

Skal det være nemt og hurtigt, så er der masser af muligheder for at finde rejser til Prag med fly, og så er du fremme på få timer. Det er især en smart løsning, hvis du skal på en kort ferie, så du ikke bruger en hel dag eller mere på at rejse hver vej.

Transportmetoden er helt op til dig – du kan vælge lige den løsning, som passer bedst til dine behov og dit budget.

Lige meget, om du vælger bus eller fly og by eller natur, så vil du garanteret få en skøn rejse til Tjekkiet.