xa22

Mens nogle skyer kulden og sneen, som vinteren bringer, nyder andre muligheden for at tilbringe tid gemt inde i en hyggelig bjerghytte beliggende blandt et spektakulært hvidt vidunderland. Uanset om du vil tilbringe dine dage med at deltage i vinteraktiviteter som skiløb og snesko, eller bare se flagerne falde ud ad dit vindue, når du nyder varmen fra en brølende ild, giver disse hytter mulighed for en særlig magisk vinterferie.

Sparkling Hill Resort, Vernon, British Columbia, Canada

Sparkling Hill Resort er et af verdens bedste bjergresorter og er kendt for sin elegante indretning og omgivelser, der er fyldt med uovertruffen naturskønhed. Over 3,5 millioner krystaller skimrer ind i den slanke arkitektur, gemt i bjergene med udsigt over Lake Okanagan. Vinteren her er en af ​​de mest betagende sæsoner, og Sparkling Hill er et af de bedste steder at opleve det i.
Hvis du leder efter en oplevelse, hvor der er en gang i livet, kan du endda tage på en helikopter -sport eventyr, med ture, der afgår lige fra resortets egen heli-pad, hvilket giver adgang til nogle af de mest fantastiske høje alpine skiløb på jorden. Hvis det lyder lidt for eventyrligt, tilbydes skiløb også på det nærliggende Silver Star Mountain. Derefter kan du se du frem til at slappe af i en af ​​syv unikke saunaer, kurbade og opvarmede pools. Værelserne tilbyder også det ultimative i komfort og afslapning med en fantastisk udsigt fra gulv til loft-vinduer sammen med topersoners badekar og Swarovski-krystalpejse.

Chalet Auriane, La Tzoumaz, Switzerland

Denne smukke schweiziske ski-in lodge giver adgang til fire alpine dale med over 300 km af løb og 89 lifte. Opdelt i to etager og designet af lokal sten og træ, der er masser af luksuriøse ekstraudstyr også, inklusive en privat kabelbane, der vil føre dig fra pist til dør og vice versa samt en sauna og boblebad. Den store udendørs jacuzzi giver privat udsigt over hele dalen og byen La Tzoumaz.
Dets interiør er også fyldt med finurligheder. Gennem hele dit ophold tager kokken hensyn til hver gæsts ønsker og forventninger og holder sig sjældent til en fast menuplan, hvilket skaber spektakulære gourmetmåltider parret med fine vine.

Alt dette gør Chalet Auriane til et af de allerbedste destinationer i Europa, hvis du skal på vinterferie.

Hvis du gerne vil vide mere omkring hvorfor en pejs kan sætte prikken over i’et når det kommer til hygge, kan du klikke ind på dette link.

PhilipPejse