xa22

Når man skal give en særlig gave til en særlig person, er der mange forskellige veje, man kan gå. Det kan blive en værre kattepine at finde den helt rigtige gave, der virkelig afspejler al den kærlighed, man har tilovers for din ven, din mor eller din måske din kæreste. Der findes dog en type gave, der nærmest aldrig nogensinde slår fejl; En gave, der, hvis du spiller dine kort rigtig, faktisk også kan være en gave, du giver til dig selv. Det er nemlig oplevelsesgaven, der tales om. For findes der en bedre måde at vise din kærlighed til en anden person end at give dem en oplevelse, som de aldrig vil glemme. Men hvad skal denne helt specielle oplevelse så være? Læs med herunder og få tre gode ideer til den perfekte oplevelsesgave. Og vil du vide endnu mere om oplevelsesgaver, så følg linket.

1. Den afslappende gave – giv et wellness-ophold

Er gavemodtageren typen, der elsker at slappe af og blive forkælet, så er et wellness-ophold en helt perfekt gave. Opholdet kunne passe perfekt som en fødselsdagsgave til en kær veninde eller lignende. Sammen kan I gøre det til en hyggelig udflugt, hvis du køber et flerdages ophold. Eventuelt kan opholdet finde sted i et andet land, for dermed at gøre gaven lidt mere eksklusiv. Det kunne for eksempel være i Prag.

2. Den actionprægede gave – giv et faldskærmsudspring

Fylder din gode kammerat år, så skal det selvfølgelig fejres med manér! Er gavemodtageren lidt den eventyrlystne type, så skal dette selvfølgelig også afspejles i din gave til vedkommende. Et faldskærmsudspring er et godt bud på en gave til ham eller hende, der elsker action og spænding. Ofte vil der være tale om et tandemspring sammen med en instruktør. Ikke desto mindre er et faldskærmsudspring sammen med én eller flere af ens gode kammerater en oplevelse, som man aldrig kommer til at glemme. Det er noget, som I vil snakke om mange år frem. Udspringet kan eventuelt udføres i Prag. Dette er nemlig Europas billigste sted at springe i faldskærm. Samtidig kan man også benytte lejligheden til at udforske det spændende land, hvor øllene desuden er prisvenlige.

3. Den lærerige gave – giv et kursus

Er ham eller hende, der skal modtage gaven, typen, der elsker at lære nye ting og få nye kompetencer. Så er et spændende kursus en genial idé til en gave. Du kan udvælge kurset alt efter, hvilke interesser eller hobbyer som modtagere i forvejen har. Er personen for eksempel helt tosset med kaffe, kan du give et baristakursus, som I kan deltage i sammen. På den måde vil I begge lære en masse spændende færdigheder inden for kaffebrygning, som I kan tage med videre. Ovenikøbet kommer I til at få en pragtfuld dag sammen. Det er en sikker vinder, og du kommer helt sikkert til at stå stærkt i feltet om at modtage titlen som årets ven!

Ligegyldigt hvilken af disse, eller helt andre oplevelsesgaver, du giver i gave, kan du være sikker på, at denne gave kommer til at være langt mere værd end alt muligt andet, som du kunne have givet. Et minde om en oplevelser holder ofte meget længere end materialistiske ting.