xa22

Når man skal ud og rejse, så er der altid en hel del ting, som man skal huske at have med sig. En del af de ting, man skal have med, sidder efterhånden på rygraden; pas, pung og prævention. 

Men der er også en hel del andre ting, som det er en god ide at have med sig, som man måske ikke lige tænker så meget over – indtil man altså har brug for tingene. 

Læs med her og få nogle gode råd til nogle andre slags ting, som du bør overveje at købe hjem og have klar, til du tager på bilferie. 

hundegitter

Skal du arbejde undervejs?

Flere og flere danskere vælger at tage en del af deres arbejde med på ferie. Meget ofte render vi jo ind i, at vi faktisk ikke laver særligt meget om aftenen, hvor dagens begivenheder er overstået. Eller hvis man sidder og daser nede ved poolen, så kan man for eksempel sagtens lige få foretaget nogle opkald eller få skrevet nogle afrapporteringer. 

Hvis du overvejer at arbejde, imens du er på ferie, så er det vigtigt, at alt udstyret er i orden. Sørg for at have en god bærbar computer med, som kan holde gennem længere tid uden direkte strøm. 

Overvej også om du måske skal hive en printer? Hvis du har brug for at udskrive noget eller eventuelt scanne noget ind igen, imens du er på ferie, så er det en god ide selv at sørge for dette. Du kan nemlig ikke regne med, at det er noget hotellet altid kan hjælpe dig med. 

Hvis du hiver egen printer med så husk endelig at købe ekstra blækpatroner og tage dem med også. På https://www.tonerland.dk/ kan du finde et bredt udvalg.

Oplader til bilen

Hvis du ligesom så mange andre er hoppet på den grønne bølge og har en bil, der kører på el, så er det vigtigt, at du har egen oplader med til din bil. I Danmark er det nemlig gennem årene blevet nemmere at holde elbil, fordi der findes så mange el standere rundt omkring. 

Men i andre lande er det ikke blevet nær så udbredt, og du kan ikke forvente nær så gode forhold. Spar derfor dig selv for en masse besvær og køb en oplader hjem til din bil, før du tager afsted. 

Easee kan du få fingrene i en billig og god oplader. 

computer

Skal hunden med?

Hvis din bedste firbenede ven skal med ud på turen, så er det helt nødvendigt at du får fat i et hundegitter.

Det går måske at lade vovsen sidde løst omme på bagsædet, når det kun er korte strækninger frem og tilbage til parken eller ud til stranden. Men når vi snakker om en køretur, så snakker vi om flere timer, hvor vovsen skal sidde omme bagi bilen. 

Det er både bedre for hunden og for din egen koncentration under bilturen, hvis du køber et godt hundegitter hjem og lukker hunden inde i det, før du tager afsted. 

Husk endelig gerne at foretage nogle hurtige stops undervejs, så hunden kan komme ud på toilet og kan få lidt frisk luft.