xa22

Er du studerende, på SU og ludfattig? Det er ret normalt, at der ikke er mange penge at rykke rundt med, når man er studerende. Men betyder det, at man ikke skal have nogle oplevelser? Det mener vi ikke, og derfor får du her en guide til, hvordan du kan rejse til Prag som studerende. Der er nemlig en masse muligheder for at spare penge her og der, og til sidst ender det måske med, at rejsen slet ikke bliver så dyr? På den sidde kan du læse om:

  • Muligheder for billig overnatning
  • Flybilletter og alternativ transport
  • Lån og finansiering

Så er du klar? Dit rejseeventyr kan starte lige nu.

Overnat billigt

Først og fremmest bør du undersøge, om det er muligt at overnatte billigt i Prag, hvis du gerne vil rejse som studerende. Hvis du ønsker at bo på hotel, bør du helt sikkert sammenligne hotelpriser på nettet, før du booker. Dette kan hjælpe dig med at spare hundredvis af kroner på det selv samme hotelværelse – så hvorfor ikke? Det kan ende med at være en meget god timeløn.

finans

Hvis du ikke nødvendigvis skal bo på hotel, så er der mange billigere alternativer. Du kan for eksempel prøve at finde apps, som hjælper personer, der rejser på budget. Her kan man ofte få lov til at bo på folks sofaer til næsten ingen penge, fordi de gerne vil hjælpe personer, der vil rejse billigt.

Herudover findes der naturligvis nogle mere traditionelle metoder – du kan for eksempel finde et billigt hostel, som ofte koster mellem 10 og 30 procent af, hvad et hotelværelse koster.

Find de billigste flybilletter

Billig overnatning er en god ting – men det er ikke nok. Du bør også finde nogle billige flybilletter. Det er en sand kunst at finde billige flybilletter, og det kan godt kræve en smule træning.

Det er på en måde ligesom at handle med aktier, du skal have is i maven, og du skal turde at slå til på det helt rigtige tidspunkt.

Priserne på billetter svinger nemlig utroligt meget, og prisen kan også variere meget alt efter, hvilken dag du rejser. Så tag dig god tid til at finde de rette flybilletter, det betaler sig.

Men nu er fly jo faktisk ikke den eneste måde, hvorpå man kan komme til Prag. Fra de fleste steder i Danmark tager det mindre en 10 timer at køre. Og hvis du kan fylde hele bilen, så vil dette sikkert være billigere, da der kun er cirka 1.000 kilometer.

Hvis du gerne vil rejse på en mindre traditionel måde, kan du også prøve at rejse med bus og tog, men dette vil formentligt tage ret lang tid.

Tag et quicklån

Du kan også sagtens tage til Prag som studerende, hvis du tager et quicklån. På den måde behøver du ikke at spare på pengene hele tiden. Og der findes faktisk ret mange gode quicklån, som hurtigt kan betales af, når du vender hjem fra rejsen. Du skal blot huske at læse alt med småt og at tænke dig om, inden du tager et quicklån.

prag